Last news in Fakti

22 Март, 2012 11:16 798 0

Новозеландец на Олимпиадата с пари от публичен дом

  • нова зеландия-
  • кембъл-
  • бордей-
  • публичен дом-
  • лондон-
  • олимпиада-
  • пекин

Най-добрият състезател по таекуондо на Нова Зеландия Люк Кембъл се класира за олимпийските игри в Лондон. Всичко това обаче стана благодарение на публичния дом, който той откри през 2009 година. След участието му на игрите в Пекин местната федерация реши да спре финансирането му и той бе принуден на необичайната стъпка. Кембъл създаде най-елитния клуб за ескорти в Крайстчърч и постигна целта си, като събра 300 000 долара за олимпийското си участие. В клуба работили доста момичета от Източна Европа.

“Знам, че много хора ще ми се присмиват за това, което се случи, но в крайна сметка много искам да участвам още веднъж на олимпийски игри. Разбирам тези, които ще ми се присмиват заради миналото, но целта оправдава средствата”, категоричен е Люк.

Той признава, че още миналата година бил зарязал бизнеса и предал всичко в ръцете на партньора си. Въпреки това, името му се свързвало единствено с бизнеса с проститутки. Кембъл е взел квота в категория до 68 килограма на олимпийския турнир.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА