23 Март, 2012 10:22 766 0

Меси: Не съм вярвал, че ще стигна дотук

  • меси-
  • барселона-
  • голмайстор-
  • гренада-
  • родригес-
  • съотборници
Меси: Не съм вярвал, че ще стигна дотук - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

На 24 години Лионел Меси стана голмайстор номер 1 в историята на Барселона, след като наниза хеттрик във вратата на Гренада  и вече има на сметката си 234 попадения с екипа на каталунците. Какво ще постигне гениалният аржентинец оттук нататък - можем само да предполагаме. Факт е обаче, че Лео остава здраво стъпил на земята и нито за миг не се възгордява от феноменалните си постижения. В интервю за вестник "Оле" той призна, че дължи успехите си на своите съотборници в Барселона и се надява заедно да имат още много щастливи мигове.

"Разбира се, че съм доволен от подобряването на рекорда на Сесар Родригес. Трябва да призная, че никога не съм и мечтал да вкарам толкова много голове. За мен всички попадения са важни, защото дължа много на Барса и винаги съм искал да се отблагодаря на клуба за това, което направи за мен. Огромна чест е да бъда част от историята на Барселона, но без съотборниците ми това нямаше да е възможно", заяви Меси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА