Last news in Fakti

27 Март, 2012 11:43 6 165 2

Смях: Вини Джоунс искал да остави отпечатъка си върху Стоичков

  • вини джоунс-
  • христо стоичков-
  • росен петров-
  • михаела
Смях: Вини Джоунс искал да остави отпечатъка си върху Стоичков - 1
Снимка: Вини Джоунс

Холивудската звезда Вини Джоунс прие да разговаря искрено с дъщерята на Христо Стоичков - Михаела, в нейната рубрика "Говори с Мика" по btv, част от предаването "Нека говорят… с Росен Петров".

Бившият футболист разкри и едни от най-ярките си спомени за футболната си кариера, както и за срещата си с Камата на терена. На въпрос на Михаела: "Надявам се, че не си се бил с баща ми, когато си играл срещу него през 1994-та", Вини отговори: "Опитах се, но той беше прекалено бърз за мен.

Да, тогава той спечели "Златната топка" и аз определено исках да оставя своя отпечатък върху него, опитах се да му оставя спомен от мен. Гонихме се по терена и си спомням как той ми се смееше, че не мога да го стигна".

Вини Джоунс получи и подарък от Мика - фланелка на българския национален отбор с неговото име. Актьорът сподели, че ще я сложи до тази на Стоичков, която си е разменил с него, когато са играли един срещу друг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алекс бук

    3 1 Отговор
    май ще спирам да вярвам на новините ви!!

    Коментиран от #2

  • 2 ВИП АМГ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "алекс бук":

    @1 dam