22 Януари, 2019 01:00 1 863 0

Тотнъм готви изненадващ трансфер

  • керъл-
  • уест хям-
  • тотнъм-
  • проблеми-
  • почетино-
  • нападатели

"Шпорите" ще привлекат позабравения Анди Керъл

Тотнъм може да привлече нападателя на Уест Хям Анди Керъл, който ще има задачата да замести контузения голмайстор на "шпорите" Хари Кейн. Кадровите проблеми за Маурисио Почетино се увеличават с всеки изминал ден и аржентинецът ще трябва да потърси решение на кризата с офанзивни играчи. Кейн е аут за два месеца, а Хюн-Мин Сон не може да бъде използван, тъй като е ангажиран с националния отбор на Южна Корея за мачовете от Купата на Азия. Контузия получи и Деле Али, за когото все още не се знае колко време ще отсъства. Така единственият нападател, който в момента може да използва Почетино, е Фернандо Йоренте.

Керъл ще излезе доста евтино на Тотнъм, като според медиите на Острова "шпорите" могат да го вземат за около 2 милиона паунда. Причината за това е, че договорът на 30-годишния нападател с Уест Хям изтича през лятото.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА