22 Януари, 2019 05:14 3 167 0

Реал Мадрид пак ще пазарува от Манчестър Сити

  • силва-
  • реал мадрид-
  • селекция-
  • трансфер-
  • манчестър сити

Мадридчани са се спрели на Бернардо Силва

Неотдавна Реал Мадрид привлече от Манчестър Сити 19-годишния талант Брахим Диас, а сега кралският клуб проявява интерес към още един футболист на “гражданите”. Той обаче е много по-утвърден и значително по-скъп. Става въпрос за Бернардо Силва, който заема челно място в списъка за лятна селекция на Реал.

Макар невинаги да е титуляр, португалецът е важна фигура в състава на Джосеп Гуардиола. Мениджърът на Манчестър Сити вижда в негово лице перфектен заместник на Давид Силва, който вече е на 32 години. От началото на сезона бившият съотборник на Димитър Бербатов в Монако има 22 мача във Висшата лига, с 5 гола и 6 асистенции. Разписа се два пъти и в Шампионската лига.

Предвид факта, че Бернардо Силва има дългосрочен договор, негов трансфер на “Сантиаго Бернабеу” изглежда малко вероятен. “Mirror” обаче твърди, че Реал ще се опита да влезе в преговори.

По-рано вчера стана ясно, че испанският гранд си е осигурил услугите на защитника на Порто Едер Милитао, който ще струва около 50 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА