Last news in Fakti

21 Януари, 2019 17:56 1 609 2

Лудогорец сложи висока цена на Ренан

  • цена-
  • ренан-
  • лудогорец-
  • конфликт-
  • договор

Разградчани ще се разделят с вратаря срещу 2 милиона евро

Лудогорец е поставил цена от 2 милиона евро на Ренан до Сантос, пише „Тема Спорт“. Дните на вратаря в тима са преброени. Бразилецът не попада в плановете на треньора Антони Здравков за пролетта, въпреки че има договор до края на годината.

Към него има интерес от Бразилия и няколко тима от Европа. Разградчани правят всичко възможно да го продадат още сега, защото реално от лятото той ще е свободен да подписва предварителни споразумения с всеки клуб.

Възможно е все пак до края на трансферния прозорец Лудогорец да намали малко от цената на бразилския вратар, за да може реално да прибере пари за него.

Още в края на 2018-а Ренан е отказал предложение за нов контракт, което не се е харесало на ръководството. Стражът още повече си е навлякъл гнева на клубната управа с интервю, дадено в родината си. В него той говори за липсата на фенове на Лудогорец, слабия футбол у нас и това, че иска да напусне тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CSKA

    2 1 Отговор
    Кое не е истина от всичко, което е казало вратарчето. Никой, който обича футбола не може да верее в такава среда. Тя е само за такива ка то Дяков и Антончо - не обичат футбола а парите
  • 2 Хайл

    1 1 Отговор
    Прав е,абсолютно прав...няма футбол в България а само финансови интереси...то и един журналист нали в очите рече на домуса че трибуните прази и оня рева...в това отборче лудогорец освн чистачката и пазача други българи има ли,няма на кой да кажеш че е българин-юнак