Last news in Fakti

22 Януари, 2019 12:26 2 059 1

Неймар: Бих умрял за Томас Тухел!

  • неймар-
  • тухел-
  • жертвоготовност-
  • подход-
  • псж-
  • тиаго силва

"Това е приятелство, но в същото време има огромен взаимен респект", призна бразилецът

Най-скъпият футболист в историята Неймар засипа с хвалебствия германския си треньор в ПСЖ Томас Тухел и призна, че е готов да умре за него на терена.

"Това е приятелство, но в същото време има огромен взаимен респект. Много го уважавам като треньор и когато се налага да говорим един с друг, го правим", заяви Неймар в интервю пред телевизия Canal+.

"Още след първия ни разговор развих голяма симпатия към него. И когато тази симпатия съществува към треньора, тогава си готов да дадеш живота си за него на терена. За Тухел бих дал най-доброто от себе си, за да спечелим", добави бразилският нападател, привлечен от Барселона през лятото на 2017 година за рекордните в историята 222 милиона евро.

В същото време капитанът на парижани Тиаго Силва добави: "Преди световното Тухел ми се обади и ми каза, че аз ще бъда неговият капитан. Той ми даде увереност, че стои зад мен. Неговата работа е изключителна и това прави разликата. Това може да бъде важно в Шампионската лига".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.