23 Януари, 2019 01:00 1 253 0

Добра новина за феновете на Атлетико

  • симеоне-
  • атлетико мадрид-
  • ръководство-
  • договор

Диего Симеоне ще подпише нов договор с "дюшекчиите"

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се е споразумял с ръководството на клуба и ще удължи договора си, твърди AS. Това е още една добра новина за феновете на “дюшекчиите”, след като стана ясно, че до броени часове с тима ще подпише Алваро Мората.

Настоящият договор на Симеоне е до 2020 година, но той се е съгласил да го поднови до 2021-а. Изпълнителният директор на Атлетико Мигел Анхел Хил Марин и сестрата на Чоло - Наталия, която е негов личен агент, са уточнили всички подробности около новия контракт. От клуба обаче няма да обявят новината официално преди началото на февруари.

Едно от основните изисквания на Симеоне е било да получи подкрепа от ръководството в желанието си да подсили тима с нови попълнения на определени позиции. Аржентинецът много настояваше за привличането на Мората, който трябва да реши проблемите в атака след контузията на Диего Коща. “Лос рохибланкос” са най-сериозният преследвач на Барселона в първенството, а освен това са безкрайно амбицирани да стигнат до финала на Шампионската лига, който ще се играе на техния Wanda Metropolitano”.

Това може би ще е последното удължаване на договора на Симеоне, който неведнъж е казвал, че планира един ден да застане начело на Интер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА