Last news in Fakti

28 Януари, 2019 09:31 1 404 1

Дерменджиев разясни подробности около селекцията

  • дерменджиев-
  • костов-
  • левски-
  • селекция

"Не може да се направи така, че идвам аз и за пет дни правим селекция", заяви треньорът на Левски

Новият треньор на Левски Георги Дерменджиев разкри кога трябва да се направи селекция и добави, че до старта на пролетния дял в Първа лига може и да не се привличат нови попълнения в тима. Бившият наставник на Лудогорец коментира и вероятността за продажба на Станислав Костов.

„Това не е случаен процес. Вие знаете големите отбори какво правят и как правят, за да имат селекция. Не може да се направи така, че идвам аз и за пет дни правим селекция, взимаме футболисти и край. Трябва да се огледа, да се види, да се вземат верни хора”, сподели новият наставник на „сините“ пред „Нова телевизия“.

„За Станислав Костов е важно той да се докаже в Левски. Той е българин. Всеки може да бъде продаден. На каква сума ще бъде продаден, в кой отбор ще отиде. Необходимо ли е изобщо да отиде“, добави Дерменджиев, който все още не е подписал договора си с Левски, след като клубът официално не се е разделил със Славиша Стоянович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 синьо

    0 0 Отговор
    Вервам!