Last news in Fakti

29 Януари, 2019 15:28 2 263 0

Меси: Ще върна трофея от Шампионска лига в Барса

  • барселона-
  • меси-
  • шампионска лига-
  • обещание-
  • спечелване

"Шампионска лига е най-хубавият турнир и е нещо наистина специално", заяви аржентинецът

Барселона се провали в опитите си да спечели Шампионската лига в предишните три сезона, но сега Лионел Меси е амбициран да поправи това. За последно “лос кулес” вдигнаха трофея през пролетта на 2015-а година.

“Шампионска лига е най-хубавият турнир - коментира той пред Sport. - Ще сторим всичко по силите си, за да може тази така желана и в същото време толкова красива купа да се завърне на “Камп Ноу”. Шампионска лига е нещо уникално, най-интересната надпревара, в която съм играл. Това е един по-различен турнир, който всички искаме да спечелим. Както казахме в началото на сезона, този трофей е специален и ще се опитаме да го завоюваме.”

През миналия сезон "блаугранас" отпаднаха на четвъртфиналите, независимо че имаха аванс от 4:1 срещу Рома след първия двубой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА