Last news in Fakti

1 Февруари, 2019 05:17 1 922 0

ПСЖ разкара ненужен испанец

  • хесе родригес-
  • псж-
  • бетис-
  • наем-
  • ненужен

Хесе Родригес се връща в Примера дивисион

Нападателят на ПСЖ Хесе Родригес се завръща в испанската Примера дивисион и ще доиграе настоящия сезон в Бетис под наем. 25-годишният юноша на Реал Мадрид премина на "Парк де Пренс" през 2016 година за 25 милиона евро, но не успя да се наложи във френския шампион заради поредица от контузии и слаба форма.

Испанският футболист бе една от резервите на Неймар, но не бе играл от началото на сезона за парижани, след като се оказа ненужен на треньора Томас Тухел. Преди 25-годишният Родригес това бе преотстъпван последователно на Лас Палмас в Испания и Сток Сити в Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА