Last news in Fakti

10 Април, 2012 09:42 656 0

Челси остана извън топ 5 на Висшата лига

  • челси-
  • висша лига-
  • футбол
Челси остана извън топ 5 на Висшата лига - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Гол на Клинт Демпси в 82-та минута донесе равенството 1:1 на Фулъм при домакинството с Челси, като след този мач "сините" останаха извън топ 5 на Висшата лига, съобщи БГНЕС.

Възпитаниците на Роберто ди Матео имаха шанс да вземат четвъртото място, след като по-рано миналата вечер Тотнъм загуби от Норич с 1:2, но не се възползваха. Франк Лампард изведе гостите напред точно преди почивката, когато реализира дузпа, но осем минути преди края на двубоя Демпси се извиси и наказа "сините" за крайното 1:1.

Челси остава на шесто място с 57 точки, Нюкасъл и Тотнъм са с две повече, а Арсенал е на третата позиция с 61 и мач по-малко. Фулъм пък събра 43 точки и се изравни с Ливърпул. В другия мач от снощи Астън Вила и Стоук завършиха 1:1 на "Вила Парк".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА