Last news in Fakti

5 Март, 2019 16:58 1 439 0

Джеки: Жеферсон не става за нищо!

  • жеферсон-
  • мнение-
  • цска-
  • джеки-
  • троицов

"Даже не искам да му споменавам името", разгневи се "червената" легенда

Джеки: Жеферсон не става за нищо! - 1
Снимка: БГНЕС

Легендарният бивш капитан на ЦСКА Георги Димитров - Джеки се изказа много критично по адрес на бразилския бранител Жеферсон пред “Меридиан Мач”. Според бившия бранител Жеферсон няма място в отбора, тъй като не показвал нужните качества.

“На този не искам да му споменавам и името. Не знам как въобще са го харесали. Така че, който и друг да играе вместо него, все е по-добре”, казва Джеки, като се спира поотделно на капитана Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и други. Относно участието на младия Турицов в двубоя от 23-ия кръг срещу Левски, загубен с 0:1, Джеки смята, че той е бил “ошашавен”.

“Взимат му интервю в 15,00 часа, а той казва “Добър вечер”. След това продължава, че “всички били срещу ЦСКА”. Показа голямо желание момчето, но такива големи мачове се печелят с опитни, а не с млади футболисти”, добавя Георги Димитров, който не разбира защо така с лека ръка е бил оставен да си тръгне опитен футболист като Станислав Манолев, който продължи кариерата си в Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА