4 Април, 2019 13:58 2 834 0

Какво ще се случи с Фернандо Каранга?

  • каранга-
  • цска-
  • хенан-
  • наем-
  • форма-
  • атлетико кубе

Китайци преотстъпиха бившата звезда на ЦСКА в родината му

Какво ще се случи с Фернандо Каранга? - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият голмайстор на ЦСКА Фернандо Каранга не попада в плановете на своя клуб Хенан Дзяние. Сезонът в китайската Суперлига стартира, но бразилецът не намира място в групата. Хенан изцяло е запълнил своите квоти за чужденци, като разполага с двама сънародници на Каранга - Енрике Дурадо и Иво, и камерунците Кристиан Басогог и Франк Охандза.

През изминалата седмица се появи информация, че бившият нападател на "Армейците" е преотстъпен в бразилския Атлетико (Клубе), за да възвърне игровата си форма. Каранга дори е записан като футболист на бразилския клуб в специализираните сайтове като soccerway.com и transfermarkt.com.

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обаче заяви, че бразилецът не е преотстъпен в родината си. "Той си има договор с Хенан. Получава по 1 милион годишна заплата, а контрактът му е три години. Няма начин да си го върнем", каза Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА