Last news in Fakti

7 Април, 2019 10:57 2 172 0

Предстои важна среща в ЦСКА

  • пенев-
  • среща-
  • бъдеще-
  • ръководство-
  • цска-
  • напускащи-
  • селекция

Любо Пенев ще говори с ръководството за селекцията и напускащите футболисти

Предстои важна среща в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА ще има голяма среща в началото на новата седмица с основна тема лятната селекция на клуба, пише „Тема Спорт“. Ще бъде обсъждан списък на Любослав Пенев за нови попълнения. Ел Голеадор иска поне трима нови играчи през лятото.

Единият със сигурност ще е защитник. Стивън Перейра най-вероятно ще се раздели с клуба, след като от вечното дерби с Левски не е записал нито минута участие, а напоследък дори не попада в групата за мачовете. Нуно Томаш е под наем до края на сезона и на база на представянето му в оставащите мачове ще се прецени дали да бъде привлечен за постоянно. Интересно ще е бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който загуби титулярното си място в последните пет мача.

В плановете на ЦСКА попада централният защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров и дори се заговори, че той вече е договорен от лятото. Треньорът ще иска и едно попълнение за средата на терена, най-вече с цел засилване на конкуренцията. ЦСКА се оглежда за креативен и техничен футболист от типа на Тодор Неделев. Звездата на „канарчетата“ на този етап отхвърля предложенията на „армейците“.

Припомняме, че подобно на Нуно Томаш и Жоржиньо е под наем в ЦСКА до края на сезона и предстои да стане ясно дали клубът ще придобие правата му. Както е известно, 17-годишното крило Мартин Минчев от Черно море също е сред трансферните цели на „червените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА