Last news in Fakti

9 Април, 2019 15:32 1 646 0

Суарес иска нов договор от Барселона

  • суарес-
  • договор-
  • барселона-
  • заместник-
  • възраст

Уругваецът ще продължи да се бори за място в атаката на каталунците

Суарес иска нов договор от Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Барселона Луис Суарес желае да удължи престоя си на “Камп Ноу”, пише Mundo Deportivo. Настоящият договор на уругваеца е с давност до лятото на 2021 година. Шефовете на каталунския клуб търсят заместник на Суарес с оглед възрастта му - 32 години. Номер 9 на “лос кулес” обаче е решен да се бори за място в атаката на “блаугранас” дори и след два сезона.

През настоящия сезон той има 23 попадения и 10 асистенции. След пристигането си Суарес е натрупал 175 гола и 86 асистенции в 240 срещи, което говори ясно за въздействието на нападателя в играта на Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА