12 Април, 2019 14:57 2 622 14

Уайт към журналист: Целунеш ли ме, ще умреш! (ВИДЕО)

  • уайт-
  • целувка-
  • коментар-
  • кобрата-
  • пулев-
  • суши-
  • журналист-
  • закана

Британският боксьор коментира ситуацията с целувката на Кубрат Пулев

Уайт към журналист: Целунеш ли ме, ще умреш! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Една от звездите в тежка категория на бокса Дилиан Уайт бе помолен за коментар на вече световноизвестната целувка, която неговият колега Кубрат Пулев даде на репортерката Джени Суши.

Британецът заяви, че не е полицай или политик, за да дава мнение за действията на българина, а след това по доста любопитен начин препоръча на журналиста, който го интервюираше, да не го целува, тъй като щял да го убие.

"Не съм полицай или политик и не мога да коментирам такива неща. Много жени могат да целунат, когото поискат. Аз говоря само за бокс, не мога да коментирам какво се е случило. Доста заплетена ситуация е, трудно е да се прецени кой какво е направил", коментира Уайт.

"Знаеш ли каква ще е реакцията ми? Ще те убия! Ще бъдеш пребит до смърт от Дилиан Уайт! Ще има убийство по телевизията!", каза боецът, запитан за неговата реакция, ако го целунат в момента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хъм

    22 1 Отговор
    Много остро реагира, прекалено дори ....да не би да е непризнал си гей ??

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Синоптика

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "хъм":

    Аз пък не вярвам да го направи!
    Да си сложи край на кариерата и да отиде в затвора заради това не е най умното.
  • 3 Не бе

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "хъм":

    Анаболите бият мозъка по-зле и от крошета!
  • 4 гост

    1 5 Отговор
    Прав си е човека , за разлика от нашия сельо си цени паричките който е изкарал с толкова труд и травми.
  • 5 истина

    5 4 Отговор
    От това, което виждам негрите са нещо средно между човеци и примати. Мозъка на негъра е с около 112г. по-лек от мозъка на белия мъж. Това е около една чаша мозъчно вещество. Разликата е огромна! Средния РИ(рейтинг на интелигентност) на африканския негър е 70-75 точки. Това е зоната на бавно развиващите се! Не става въпрос за памет, а интелигентност! В умствено-мозъчното си развитие са назад вероятно 200-500хил. години. В УСА 80% от негрите в 8клас не знаят добре да четат и пишат. Говоря за средни величини. В Африка между 19%-40% от негрите са СПИНОЗНИ! Това, че тук таме има умни негри, не означава, че всички са. При равни условия белия човек винаги е далеч по напред! В нито едно училище по света негрите не са на едно ниво с белите по успех! В уса им дават преимущество да влизат във висши училища, защото иначе не могат да влязат. Напаст са навсякъде по света. Имам приятели, които са имали опит с негри и всички до един са си патили от тях! Да си стоят в Африка! Вижте ги на ютюба какви са примати по поведение.

    Коментиран от #7

  • 6 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    ТОЗИ СИ Е ЛУДЯГА АЗ МУ ВЯРВАМ
    ЧЕЛ СЪМ БИОГРАФИЯТА МУ
  • 7 ТАС

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "истина":

    Това което пишеш са опорните токи на расизма. За образованието за съжаление е вярно, но причината е друга. На системата не и трябват умни негри. Погледни в България циганите преди 89 циганите се учеха в училище и знаеха да четат, а в сега 8 клас не могат да четат. Каква е причината за 30 години са деволюирали така ли. Не просто системата е направена така, че да не ги стимулира да учат. Трябват им двукраки овце за изборите. А това да даваш прави IQ тест на неграмотен човек и после да вярваш на тези резултати е ми твота интелигентност нещо куца. А тия антропологични данни за обема на и теглото на мозъка, отдавна е известно, че не са критерии за интелигентност. За съжаление само се използва от расистки и антифеминистки организации за да оправдаят собствените им мании за величие.

    Коментиран от #8, #11

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 истина

    1 1 Отговор
    Не негрите в България!
    За 6000 години изучени от историята африканските негри не са изобретили нищо. Нито писменост, нито обработка на тъкани, нито календара, нито плуга, нито прокарване на пътища, нито железницата, нито мореплавателни съдове, нито система за изчисление, нито даже колелото. Те, както е известно, никога не са опитомявали диви животни за използването им в селското стопанство (макар че , около тях изобилства от силни и послушни животни) Единственото средство за транспортиране на товари, което им е било известно е поставянето товара на горната част на кръгловатите им глави. За да защитават жилищата те не се отдалечавали много от хижиците си, измазани с кал, за създаването на които и на далеч по надеждни укрепления е способен даже бобъра.
  • 10 истина

    1 1 Отговор
    ФАКТ ¹ 17: Многобройните изследвания на човешките раси направени за сравнение на мозъците на Белите и негрите показват, че негърския мозък е с 8-12% по-лек. Такива изследвания провеждат Бин, Пърл, Уинт, Тирни, Гордон, Тод и други учени.
    ФАКТ ¹ 18: Като допълнение на различието в теглото, негърският мозък нараства по-малко след полова зрелост отколкото на Белите. Въпреки че негърският мозък и нервна система съзряват по-рано от Белия мозък, развитието му се преустановява в по-ранна възраст, което ограничава по нататъшното интелектуално развитие.
    ФАКТ ¹ 19: Дебелината на супрагранулярното ниво(външния слой на мозъчната кора) -приблизително 15% по-тънка от тази на средностатистическия.. Бял човек.
    ФАКТ ¹ 20: Челните дялове на негърския мозък, отговарящи за абстрактното, концептуално мислене са по-малки в относителното си тегло и по-просто устроени от тези на Белия мозък
  • 11 истина

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "ТАС":

    Толкова си заблуден, че ще ми отнеме години да разбулвам пердетата и мъглите пред очите ти.
    Най-бързо сам ще си ги отвориш, като отидеш да живееш в цигански квартал, в Конго, Хаити, Зимбабве, в Бангладеш или в Индия. Иначе си безнадеждното ти заблуждение ще те държи до края на живота ти.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.