Last news in Fakti

23 Април, 2019 13:02 1 374 3

Мъри: Съветите ми към Левски остават неразбрани

  • мъри-
  • стоилов-
  • левски-
  • съвети-
  • сейдахмет-
  • препоръка-
  • лудогорец-
  • цска-
  • титла

"Еркебулан Сейдахмет ще помогне много на "сините", заяви специалистът

Мъри: Съветите ми към Левски остават неразбрани - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори пред vesti.kz, където отговори на въпросите не само за казахстанския футбол, а и за клуба от "Герена". Мъри обясни, че е препоръчал Еркебулан Сейдахмет на Левски. Стоилов се надява Казахстанския Меси да бъде здрав и бързо да се наложи при "сините".

"Мисля, че решението на Еркебулан да премине в Левски е добро. Липсваше му игрова практика в УФА. Директорът и треньорът на Левски ми звъняха и ме питаха за него преди да го вземат. Казах им мнението си. Мисля, че знаете какво е, след като му се доверих в националния отбор, когато беше на 18 години. Има добро бъдеще. Казах му, че времето в УФА само си минава и той трябва да вземе решение, защото няма да е вечно млад. Мисля, че намери добро място за развитие. Понрави се в първия си мач като титуляр. Знам, че бе готов само на 60-70% от максималните си възможности. Необходимо е още да работи. За съжаление получи лека травма. Надявам се, че ще се докаже в Левски и ще помага на клуба. Това ще е добра реклама и за казахстанския футбол. Главното е да е здрав. Ако е такъв, до месец-два ще е в оптимална форма", коментира Стоилов пред vesti.kz.

"В момента периодът в Левски е сложен. Смени се собственикът, прави се нов отбор. Ако всичко е наред, той ще може да помогне на тима. За него е важно да тренира, играе и показва силен футбол", каза още Мъри за Сейдахмет.

"ЦСКА загуби точки от Левски и сега Лудогорец е абсолютен фаворит за титлата. Левски няма шансове. Ще бъде трети. Борбата за титлата ще е между ЦСКА и Лудогорец", посочи специалистът.

"Не обичам да давам съвети. Склонен съм за даден футболист, но само ако ме попитат. Съветите ми често остават неразбрани", добави Мъри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    3 4 Отговор
    Мъри е един от най-стойностните левскари, заедно с Батков и Сираков.
    Само че като навсякъде в държавата ни..са се навъдили само интересчии и далавераджии и само гледат да откраднат.

    Коментиран от #2

  • 2 цЕсКи лЕсЕкА

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Благой":

    Много ме кефи как играли за ЦСКА и изгонени поради НЕкадърност се пишат полсе големи левскари!!! Йовов е същият случай като Мъри!
  • 3 Виждам глупостта да ходи в България

    1 0 Отговор
    Тоя развали футбола в Левски, когато стана треньор. Помним му тактиката: Мечо, центриране към Паламуда и победа за 10 малки негърцета. Помним и Темпере. По-добре да стои далеч от Великия Левски!