Last news in Fakti

27 Април, 2019 09:56 2 323 7

Георги Илиев съсипа Лудогорец на "Тича"

  • черно море-
  • лудогорец-
  • тича-
  • победа-
  • футбол-
  • първа лига

Черно море надделя над Лудогорец с 2:1

Черно море записа победа с 2:1 над Лудогорец на "Тича" в среща от 31-ия кръг в Първа лига. И двата гола за "моряците" бяха дело на неостаряващия Георги Илиев. Точен за "орлите" пък бе Драгош Григоре, предава topsport.bg.

Въпреки че бяха отбелязани две попадения през първото полувреме, двата отбора бяха доста пестеливи в изявите си. В четвъртата минута, Вандерсон напредна към наказателното поле, не беше спрян успешно от Стефан Станчев и веднага опита да стреля към вратата. Иван Дюлгеров изби топката и за негов късмет нямаше футболист на "орлите", който да засече топката за добавка.

В 20-ата минута, "моряците" откриха резултата. Георги Илиев си спечели нарушение точно пред наказателното поле, след като бе фаулиран от Козмин Моци. Капитанът на варненци застана зад топката и с брилянтно изпълнение не остави никакви шансове на Ренан от свободния удар за 1:0.

В 31-ата минута, Вандерсон центрира към наказателното поле, Виктор Генев се размина с топката и буквално я "подари" на Козмин Моци. Той обаче не успя да я овладее и шутира в аут. 60 секунди по-късно, домакините можеха да удвоят преднината си. Виктор Генев засече топката с глава в наказателното поле и я свали към Пламен Димов, който също с глава опита да я изпрати в очертанията на вратата, но изстрелът му беше неточен и кълбото излезе в аут.

В 34-ата минута, "орлите" изравниха. Драгош Григоре засече топката след изпълнение на корнер от Вандерсон. Той си освободи нужното пространство и с глава я мушна в мрежата за 1:1.

До края на първите 45 минути, тактическото надлъгване между двата отбора продължи, но така и не се стигна до нова по-опасна атака пред една от двете врати и резултатът остана непроменен.

След подновяването на играта, Адриан Попа напредна към наказателното поле, комбинира с Марселиньо, който остана сам срещу Иван Дюлгеров, но вратарят прегърна топката след удара.

Две минути по-късно, варненци отново поведоха в резултата. Неостаряващият Георги Илиев засече топката във вратарското поле след центриране на Ндонгала и с актрактивна странична ножица промуши кълбото покрай Ренан за втори път в срещата - 2:1.

В 64-ата минута, Аристоте Ндонгала се отчете с фрапантен пропуск. Ренан увисна при опасна топка, центрирана от Мехди Фенуш, и тя попадна право в играча на "моряците", който обаче не успя да мушне кълбото в празната врата отблизо. В 73-ата минута, Радослав Василев беше изпуснат от Козмин Моци и засече центриране в наказателното поле, но не успя да си поеме добре топката и тя излезе в аут без изобщо да притесни Ренан.

В 87-ата минута, Патрик Андраде можеше да увеличи аванса на своя отбор, но след удара му от дистанция, Ренан улови топката. Малко след това се получи страшно разбъркване в наказателното поле на "моряците", но Вандерсон не успя да се възползва по най-добрия начин и шутира далече над вратата. Дълбоко в добавеното време, Джоди Лукоки успя да отбележи, но попадението му не беше признато заради засада.

След тази победа, Черно море събра актив от 48 точки на четвъртото място в Първата шестица на Първа лига, докато Лудогорец остава със 70 на върха в таблицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kniaz

    4 0 Отговор
    Хихи неграмотни статии
  • 2 МАРА и ДОНА

    7 0 Отговор
    Събинчеееее...като напишеш нещо вземи го прочети - "Георги Илиева..."коя е тази или този футболист(ка)...???
  • 3 Мишленце

    3 1 Отговор
    Правилно е Гергана Илиева пууу.. чети ги тия заглавия преди да подаваш
  • 4 Събинче

    1 9 Отговор
    Остави го Илиева по му отива и без тва като жени играят!
  • 5 ЦСКА

    6 3 Отговор
    ....Илиева, а за Ивана Горанова - капитанката на Лесни, нищо.....може ли да пропуснете?!? За морални ценности говорят, а капитанката им обича да го пипа....
  • 6 Скептиков

    1 0 Отговор
    Този мач остави много въпросителни, но те не се отнасят за класата на Лудогорец! Може да е тото-мач, или има уговорка първенството да се изостри, или има нещо общо с вземането на "енергийни напитки" в предишните мачове.
  • 7 волен сидеров

    1 0 Отговор
    цска легна на ботев за купата,сега ботев ще им легне за шампионата.ще детронират лудите с домуза в едно за шампионата.трябва уевски и цецека да се вдигнат и да праснат тези селяндури с този рязаният домуз-който съсипва бг футбола ,както и всички работещи из България от как тоа домуз стана политик...