Last news in Fakti

30 Април, 2012 13:57 1 782 3

Вили Вуцов е новият треньор на Ботев Пд

  • вили вуцов-
  • ботев пд-
  • левски
Вили Вуцов е новият треньор на Ботев Пд - 1
Снимка: Вуцов, БГНЕС

Бившият наставник на Славия и Левски Велислав Вуцов е новият треьор на Ботев Пловдив, съобщава sportal.bg.

Той ще застане начело на "канарчетата" през лятото независимо дали те ще спечелят промоция за елита или ще останат в "Б" група.

Вуцов вече се бил споразумял с ръководството на клуба и подписването на договора било просто формалност и макар, че още няма нищо черно на бяло, малко вероятно е сделката да не се осъществи.

Ръководството на Ботев е решило да заложи на Вили Вуцов след среща с него, на която той е изложил визията си за развитието на отбора.

44-годишният специалист има немалък опит в родните "А" и "Б" групи, като до този момент е водил отборите на Спартак Варна, Спартак Плевен, Янтра Габрово, Черно море, Марек, Калиакра, Левски и Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 River plate

    1 0 Отговор
    Е тва е,пак започва шоуто по родните терени....а ще гледаме и кючеци от покрива на скамейката

    Коментиран от #3

  • 3 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "River plate":

    @2 zapochva rodniat cirk haha