Last news in Fakti

1 Май, 2012 18:58 947 1

Стилиян Петров избран за играч на сезона в Астън Вила

  • стилиян петров-
  • астън вила

Стилиян Петров бе избран за играч на сезона за Астън Вила. Огромното признание капитатън на националния ни отбор по футбол получи от съотборницете си във Вила.

Церемонията по обявяване на победителя бе снощи, но  българинът не успя да присъства лично, тъй като продължава  процедурите по лечението си от левкимия, припомня бТВ.

Капитанът на Астън Вила обаче изпрати видеопослание до съотборниците си, в което им благодари за признанието.

„Съжалявам, че не мога да бъда с вас, но имам един малък проблем, с който трябва да се справя. Надявам се, че не сте ме избрали заради положението, в което съм. Всеки в отбора заслужава подобно признание, защото се потрудихме доста през този сезон”, каза капитанът на Астън Вила.

Треньорът на тима Алекс Макклийш и играчите му за пореден път пожелаха на Стенли скорошно оздравяване. Мениджърът на бирмингамци дори обяви, че го чака отново с капитанската лента на терена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Червенков

    0 0 Отговор