2 Май, 2012 14:56 1 638 0

УЕФА не пожали Челси и Байерн

  • шампионска лига-
  • джон тери

УЕФА не уважи молбата на Международната асоциация на професионалните футболисти и не отмени наказанията на играчите на Челси и Байерн Мюнхен за финала на Шампионската лига.

Бранислав Иванович, Раул Мейрелеш и Рамирес от Челси, както и Давид Абала, Холгер Бадщубер и Луис Густаво от Байерн получиха втори жълти картони в елиминационната фаза на турнира по време на полуфиналите реванши и са наказани за финала.

Международната асоциация на професионалните футболисти изпрати молба до УЕФА наказанията да бъдат отменени, за да могат двата тима да излязат за решаващия мач с най-доброто, с което разполагат, припомня БГНЕС.

Членът на Изпълкома на УЕФА Майкъл ван Прааг разкри, че тази молба не е одобрена, а освен това правилото за натрупаните жълти картони в елиминационната фаза на Шампионската лига ще продължи да важи поне в следващите три години.

Челси няма да могат да разчитат и на своя капитан Джон Тери за финала, след като той получи директен червен картон в реванша с Барселона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА