Last news in Fakti

11 Май, 2019 12:03 1 360 0

Бодуров вън до края на сезона?

  • николай бодуров-
  • национал-
  • футбол-
  • спорт-
  • сезон-
  • цска

Николай Бодуров страда от тежка контузия

Бодуров вън до края на сезона? - 1
Снимка: БГНЕС

След като загуби основния си плеймейкър Тиаго Родригес заради наказание за мача на годината срещу Лудогорец, ЦСКА-София претърпя ново разочарование. В дербито тази вечер “червените” ще са без капитана и лидер на отбора Николай Бодуров. Националът страда от контузия, която се оказа много по-сериозна от очакваното.

Според “Меридиан Мач” е напълно възможно сезонът за Бодуров да е приключил и той да не играе в нито един от оставащите три мача на ЦСКА-София след Лудогорец.

От “Армията” обявиха, че медицинският щаб ще направи всичко възможно да възстанови не само Бодуров, но и още четирима футболисти, които не са тренирали сериозно през седмицата след победата над Черно море във Варна. Сред тях са Енрике Рафаел и Иван Турицов, но те ще бъдат вдигнати за сблъсъка с “орите”.

При отсъствието на Бодуров, почти сигурно двойка централни защитници ще бъдат Божидар Чорбаджийски и Нуно Томаш. Валентин Антов пък отново ще играе като вътрешен халф пред отбраната и ще си партнира с Кристиян Малинов. С по-офанзивни функции ще бъде натоварен Рубен Пинто, който трябва да смени Тиаго. Почти сигурно е, че португалецът ще изведе отбора и с капитанската лента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА