5 Май, 2012 14:00 661 0

Бащата на Ляич ще съди Роси

  • фиорентина-
  • роси-
  • новара-
  • ляич
Бащата на Ляич ще съди Роси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Грозната сцена между бившия наставник на Фиорентина Делио Роси и халфа на "виолетовите" Адем Ляич азгневи бащата на сърбина, който обяви, че възнамерява да се обърне към адвокат. Припомняме, че в сряда Роси смени Ляич през първото полувреме в домакинството на Виола с Новара и при излизането на играча наставникът го погна с шамари и тупаници при скамейката на домакините. Веднага след мача ръководството на Фиорентина уволни треньора, който отнесе и тримесечно наказание от Дисциплинарната комисия към Италианската футболна федерация. Макар Роси и Ляич да поднесоха чрез медиите своите извинения един към друг бащата на футболиста остава под влияние на случката.

"Мисля да се обърна към адвокат и да съдя този Делио Роси. Никой не може да бие моя син. Това е недопустимо. Роси имаше щастие, че в този ден не бях на трибуните на стадиона във Флоренция. Не знам какво можеше да се случи, ако бях там", коментира пред белградската преса Сатмир Ляич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА