Last news in Fakti

5 Май, 2012 15:00 745 0

Милито: Ще бием Милан!

  • милито-
  • милан-
  • интер-
  • ювентус-
  • италия
Милито: Ще бием Милан! - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Голмайсторът на Интер Диего Милито заяви, че "нерадзурите" ще победят съгражданите си от Милан в предстоящото неделно дерби. Аржентинецът бе категоричен, че той и колегите му няма да надвият "росонерите" с мисълта, че по този начин помагат на Ювентус за шампионската титла.

"Милан или Юве? Нито едните, нито другите. Ние играем за себе си и не се вълнуваме от другите тимове. Знаем колко много значи победата в дербито за нашите привърженици и ще се постараем да ги зарадваме. Андреа Страмачони? Той е амбициозен човек и пое мнение трябва да остане начело на Интер и през следващия сезон", сподели Милито. Принца вече наказа Милан през този сезон в сблъсъка на "Сан Сиро" през януари, спечелен от интеристите с 1:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА