Last news in Fakti

6 Май, 2012 17:51 890 0

Сити победи и Нюкасъл, докосва трофея в Англия

  • манчестър сити-
  • нюкасъл-
  • яя туре
Сити победи и Нюкасъл, докосва трофея в Англия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Манчестър Сити направи решителна крачка към титлата на английската Висша лига, след като се наложи с 2:0 над Нюкасъл на неговия "Спортс Дайрект Арена".

По този начин се нуждае от три точки в последния си мач срещу Куинс Парк Рейнджърс, за да подпечата златото, което ще е първо за отбора от 1968 година насам.

Халфът на "гражданите" Яя Туре се превърна в герой на мача за своя отбор, след като вкара и двата гола при визитата на "свраките". Той бе точен в 70-ата и 89-ата минута, за да донесе решителните три точки за своя тим.

Борещият се за място в Топ 4 тим на Нюкасъл изнесе силен мач, но не по-малко добра игра демонстрираха устремените към титлата играчи на Роберто Манчини, които напълно заслужено ликуваха с трите точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА