Last news in Fakti

25 Май, 2019 15:44 3 836 17

Ясни са резултатите от полиграфа на футболистите от Черно море

  • полиграф-
  • детектор на лъжата-
  • черно море-
  • скандал-
  • футбол-
  • цска

Футболистите от Черно море са поискали да изчистят името си

Футболистите на Черно море изпратиха до Sportal.bg резултатите от полиграфа, на който са били подложени вчера. "Моряците" пожелаха да изчистят името си като покажат публично какво е показал детектора на лъжата.

От документите става ясно, че и шестимата - Иван Дюлгеров, Георги Илиев, Петър Витанов, Георги Китанов, Виктор Генев и Пламен Димов, са дали отрицателни отговори и са издържали теста.

Те са били питани дали са играли симулативно и дали са получили възнаграждение за това. И шестимата са дали отрицателни отговори, а полиграфът потвърждава, че не лъжат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    23 24 Отговор
    Полиграфът нищо не значи. Трябва да се проведе разследване.

    Коментиран от #4

  • 2 Гоуст

    56 6 Отговор
    Ако е така, то излиза, че умишлено са извадени да не играят срещу Лудогорец и да играят с юноши
  • 3 Batushka

    36 3 Отговор
    Ситуацията е крадеца вика дръжте крадеца!
  • 4 Все пак си тъпак

    20 4 Отговор

    До коментар #1 от "Guðmundsson":

    Вчера на основание полиграфа, тези футболисти не играха. Някой ще ми отговори ли на въпроса : Защо вчера (петък ) Илиян Илиев след мача каза, "преди два дни (сряда ) ъководството на отбора реши да извади.......", а резултатите от полиграфа са от 25-05-2019 година?

    Коментиран от #10

  • 5 bateto

    10 5 Отговор
    Оказа се, че футболистите на варненци са били на не един, а на два полиграфа. Първият е бил иницииран от ръководството на Черно море и е проведен преди седмица от професионални психолози на МВР. Той не е бил издържан от въпросните състезатели и поради тази причина те са освободени от клуба. Останалите моряци са преминали успешно полиграфа.

    От своя страна провалилите се играчи сами са отишли на втори детектор на лъжата, който е проведен на 24 май 2019 г. в София от фирмата Детект БГ ЕООД. Не е ясно кой е препоръчал тази фирма на състезателите, но резултатите са различни в сравнение с тези от първия полиграф.

    Именно вторите резултати бяха изпратени на Sportal.bg от шестимата състезатели на Черно море.

    Нашата медия опита да се свърже с хората от Детект БГ. Първоначално те ни обещаха, че ще говорят с нас след един час. Разговорът ни се проведе около обяд. След два часа отново потърсихме фирмата за коментар, но от Детект БГ спряха да отговарят на телефонните ни обаждания, въпреки обещанието, което ни бяха дали.

    Коментиран от #7, #8, #12

  • 6 Футбол

    28 4 Отговор
    Случаят трябва да бъде даден за разследване от БСФС и УЕФА, дотогава за мен Лудогорец е лъжешампион!!

    Коментиран от #11

  • 7 696

    8 3 Отговор

    До коментар #5 от "bateto":

    Ами явно през тези два часа са намерени от организаторите на театъра и са били посъветвани да си затварят устите , ако искат да продължат да работят . За жалост това е реалноста в нашата мила родна страна!
  • 8 Враца Баце

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "bateto":

    Що не пишеш криминални романи? Ако има някаква истина, в това което си написал, къде са резултатите от първия тест?
  • 9 само мисъл

    16 4 Отговор
    Всичко идва от Подуяне. Сега Етър ще им разцепи гащетата от голове и са Out от Европа. Затова търсян начини да се вмъкнат, както винаги, отзад в турнира. Колко пъти им казвам: "Разорете стадиона, насадете картофи, повече полза ще има!" Даже и безплатно марка им дадох, ще нарекат сорта "Радост на народа".
  • 10 само мисъл

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Все пак си тъпак":

    Синьо тъпо – нов цвят.
  • 11 само мисъл

    12 5 Отговор

    До коментар #6 от "Футбол":

    Не само "лъжешампион, а лъжефутбол са зеленото отборче. Едно време дядо казваше: "Говедото пасе зелено" – обаче не знае, че става дума за футбол – едните пасат в Подуяне, другите в Разград.
  • 12 само мисъл

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "bateto":

    bate, bate... нито на първи, нито на втори са ходили. Първите резултати са изпратени от Подуяне, вторите от Разград, за да не ги погнат тях – от там идва миризмата.
  • 13 Xxx

    5 2 Отговор
    Защо само те са минали на полиграф?
    Можеби защото на останалите ще са други резултатите.
    Защо собственникът, директорът...... др. който ръководят клубът не минат полиграф?
  • 14 Картоф

    4 0 Отговор
    Илиев със сигурност е згазил лука. Той е от селските тарикати.
  • 15 Заралия

    1 5 Отговор
    И берое редовно поляга на ЦСКА , но няма полиграф ...?
  • 16 Цар Вул

    3 2 Отговор
    Не знам ,но ми направи впечатление как джуджето Илиев си тресна сакото в земята при гола на ЦСКА!Питам и отговор не искам!С колко сака беше облечена Илианка в двубоя със Свините от Рейзгрейд!Вероятно с пет,за да му остане едно за пресконференцията!А да помните един друг мач от първа лига между Миньор и пак зелените свини,който се игра в Перник??С ЮНОШИТЕ?РЕЗУЛТАТ 0:7!!Докато този полумангал Михайлов е там
    в БФС все ще е така!ЗА ПАРАТА ПРОДАВА СИ И ДУШАТА!!!!За такава игра в Англия да са изритали това провинциално отборче,което си купува титлите да е изхвърчало във група "Ь"!!!
  • 17 Към Европа

    1 2 Отговор
    Не мога да разбера какво толкова се пените, черно море или миньор играли с юношите, че това си е техен въпрос с кого и как да играят. ЦСКа ако иска да е шампион другата година да си бие Лудогорец в 2-3 мача от 4 и да не се оплаква. Лудогорец в с коефициент 27 в Европа, а ЦСКА и Левски са с коефициент 3.5 и то благодарение на Лудогорец. На есен ще видим нашите "еврогерои", в Европа е истината, в БГ е все тази дали ще биеш Черно море