Last news in Fakti

8 Май, 2012 11:48 512 0

Хески и Куеляр напускат Астън Вила

  • карлос куеляр-
  • емил хески-
  • астън вила
Хески и Куеляр напускат Астън Вила - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Нападателят Емил Хески ще напусне Астън Вила през лятото, но не вижда причина да слага край на кариерата си на 34 години, тъй като все още изпитва тръпка от играта на терена, предаде АФП.

Бившият английски национал възнамерява да изиграе последния си мач за Вила през уикенда в Норич, след като споразумението му с клуба за 3,5 години ще изтече.

Защитникът Карлос Куеляр също уведоми чрез Туитър, че след края на четиригодишния си договор ще се раздели с тима от Бирмингам през юли. "Наслаждавах се на периода си във Вила. Достигнахме до финал на Карлинг Къп и полуфинал на Купата на Футболната асоциация. Това ми даде шанс да играя на "Уембли" отново и по тази причина не мога да се оплаквам. Не водя никакви преговори с Астън Вила и може да обмислям други предложения, каквито засега няма, ако трябва да бъда честен.

Искам обаче да продължа да играя. На 34 години съм и все още чувствам, че мога да играя на високо ниво и в Премиършип, така че не виждам причина да се оттеглям сега", каза Хески. Куеляр пък написа в Туитър, че е много щастлив от факта, че след последния му мач на "Вила Парк" (срещу Тотнъм) отборът си е осигурил да остане в елита, където му е мястото, уточнява БГНЕС. "Благодаря ви за цялата поддръжка в добри и лоши моменти през всичките тези години", сподели още Куеляр. 30-годишният испанец бе привлечен във Вила от Рейнджърс през август 2008 г. срещу 7,8 млн. паунда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА