2 Юни, 2019 11:57 12 261 25

Джошуа и Руис ще играят моментален реванш

  • хърн-
  • джошуа-
  • реванш-
  • изненада-
  • руис-
  • световни титли-
  • бокс
Джошуа и Руис ще играят моментален реванш - 1
Снимка: instagram

Антъни Джошуа преживя кошмарен дебют на американска земя, след като беше пратен в нокдаун четири пъти от аутсайдера Анди Руис-младши и загуби трите си световни титли в "Медисън Скуер Гардън".

Реферът Майкъл Грифин попита британеца дали иска да продължи след четвъртия нокдаун, но вялият отговор "да" не бе подплатен със стъпка напред и достатъчно явен език на тялото. Неадекватният поглед на Джошуа също е индикирал, че той не може да се защитава интелигентно и реферът реши да прекрати битката, като впоследствие вече бившият шампион не оспори отсъждането за технически нокаут.

Естествено, в договора между Джошуа и Руис-младши има клауза за моментален реванш, като тя ще бъде активирана и промоутърът Еди Хърн дори обясни, че вторият дуел ще се състои във Великобритания.

Вероятно мачът ще се проведе през есента, което обърква сериозно плановете на Джошуа за следващия му ход, включващ защита на титлата на Международната боксова федерация срещу Кубрат Пулев по това време.

И Джошуа, и Еди Хърн бяха потресени от случилото се и демонстрираха уважение към Руис-младши, като се извиниха на феновете си, но най-същественото от изказванията им бе, че реваншът ще се проведе моментално на "домашна" почва. Репутацията на AJ обаче претърпя по-жесток удар дори от самия боксьор по време на всичките нокдауни срещу мексиканеца в "Медисън Скуер Гардън".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тренера

    13 3 Отговор
    Ъгъла на американеца ще го намажат с масло на острова
  • 2 жоро

    34 10 Отговор
    И за втория мач Джошуа ще вземе 25 милиона и ще си върне титлите.Всичко е пари.

    Коментиран от #17

  • 3 Лондон

    38 1 Отговор
    Джошуа има качества, но не е истински шампион, и според мен има много, много слаба брадичка...нацелят ли го 1път, точно и му омекват краката...Неподкрепям Уайлдър поради това че е арогантен, невъзпитан, дивак, НО ако мексиканеца удря силно, то тогава ако Уайлдър го удари ще го изнасят Джошуа с кислородна маска....Не ми харесват нещата в тежката категория, това не е ОК
  • 4 Kocee

    25 18 Отговор
    Беше повече от ясно че мача беше уреден.това вече говори.мн лошо.за.бокса.и този красив спорт се превърна в бизнес.това,е шок

    Коментиран от #12

  • 5 Dghd

    14 2 Отговор
    Джошуа изглеждаше уплашен, докато отиваше към ринга.....
  • 6 Николай

    16 3 Отговор
    Джошуа беше замазан, бавен и тромав, обратно на това Руис много бърз, умело избягваше ударите и вкара много точни серии от крошета и прави от близко разстояние.
  • 7 Епа язе искам...........

    19 0 Отговор
    Светкавичен мач между Андреа и Суши-то........ама ако може да са голи до кръста както боксьорите и да се бият с кал.
  • 8 Ха ха

    16 12 Отговор
    Маймуна та както си знаех е пълно дърво. Евала на дебелата. От давна не бях се изкехвал така. Бокса не фитнес и пари само. Вече съм сугурен, че и Кобрата ще пребие маймуната.

    Коментиран от #9, #18

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ха ха

    12 9 Отговор
    Удивителен бокс от Руиз напрово му начупи маймунската муцуна. И това след като беше свален. Маймуната е пълно дърво. Кобрата също го бие.
  • 11 Интелект

    22 5 Отговор
    Много ще е забавно ако Джошуа изяде шамарите и на свой терен...
  • 12 Ха ха

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "Kocee":

    Кое е уредено бе ологофрен,. За това след нокдауна маймуната тръгна да го довършва обаче не му върза. Брилянтен мач а Руис. Показа на света че Маймуната е пълен вятър.
  • 13 Тъй Тъй

    17 22 Отговор
    Този дебелият е толкова боксьор, колкото съм и аз. Очевидно мексиканската мафия е взела надмощие в бокса. Личеше си, че ударите му не носят силата за нокдаун. В Англия ще го разпердушинят. А пък Кобрата, докато му дойде ред да се бори за титлата, най-вероятно ще излезе в пенсия.
  • 14 Иванов

    11 1 Отговор
    Явно африканското Вуду не върви пред дон Хуан. Кеф!!!
  • 15 Мафията

    16 13 Отговор
    Джошуа не беше на себе си. Според мен мачът беше продаден. Ако си направят труда да проверят залозите мое е и да стигнат до истината. Дози трътльо да бие световния шампион е абсурд
  • 16 гост

    12 1 Отговор
    И с Кличко извади късмет , че рунда свърши , когато го беше подбрал.
  • 17 А не уе

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "жоро":

    Да не мислиш че го правят само заради самия спорт слабо му пука дали в кариерата му ще има загуби Важно е да забогатее
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 vasik atanasova

    3 2 Отговор
    ПАК ЩЕ ЯДЕ БОЯ ДЖОШКАТА И ТО РЕЗИЛА ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ
    ПРЕД РОДНА ПУБЛИКА
  • 20 ЕКСПЕРТА

    3 3 Отговор
    Е ДЖЕНТЪЛМЕНА ШЕ ГО БИЕ НА РЕВАНША ПРОСТО ТРЯБВА ДА ПОТРЕНИРА ЛЯВ ПРАВ, ДЕСЕН ПРАВ, ЛЯВО КРУШЕ, ДЯСНО КРУШЕ, ТОВА Е ФОРМУЛАТА СРЕЩУ МЕКСИКАНЕЦА СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ОТ ЩАБА МУ СА ВИДЕЛИ ГРЕШКИТЕ И ЩЕ ГИ ПОПРАВЯТ

    Коментиран от #21

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 БОКСОВ АНАЛИЗАТОР

    5 2 Отговор

    До коментар #21 от "Хаха":

    НЯМА СПОР ГОЛЯМАТА СЕНЗАЦИЯ Е НАЛИЦЕ,ЗАГУБА И СРАМ ЗА ДЖОШУА.ПОДЦЕНИ МЕКСИКАНЕЦА.ВСИЧИ ПРОГНОЗИ ОТИДОХА НА ВЯТЪРА.
  • 23 Леон Спинкс

    8 3 Отговор
    Според мен всичко беше постановка... Само се чудя, защо все още намесвате недоразумението Кубрат Пулев в големи мачове ?! Кубрат повече никога няма да играе голям мач, камо ли пък такъв, за титла. Сега и оная Джени като го одруса с половин милион, и след 2-3 години ще го видите Кубрат да подрежда гиричките на богатите бабишкери в некой столичен фитнес център....
  • 24 Митко

    1 2 Отговор
    Пулев имаше шанс,тогава заложи на много приказки,но се видя,колко струва.А между другото,народа е казал-който не знае да мълчи,не знае и да говори.Какви претенции има,като всеки рунд,беше на земята.Даже Кличко го пожали,можеше да го просне още в първия рунд.
  • 25 Melnica

    5 2 Отговор
    Големи разбирачи се изкарахте , защо да е нагласен мачът ?!?! Това , че Джошуа беше фаворит не значи , че не може да загуби . Представям си ако Кубрат Пулев беше излязъл и беше победил , тогава пък изобщо нямаше да се траете . Всички щяхте да казвате , че е нагласено. Това е бокс бе хора , един удар в брадата и си ай чао ... този беше над 120 кг. и му влизаше със серия . А залогът за него беше 15 в ефбет мисля , че са го подценили . Просто Джошуа е една много голяма РЕКЛАМА , никой не му оспорва уменията му и това , че е джентълмен и дава уважение на съперниците си дори когато губи. Но прекалено много реклами правеха за него едва ли не е НЕПОБЕДИМ !!! Кличко също можеше да го победи ,видяхте в 6-ти рунд мисля , че беше Кличко с какъв феноменален удар го свали само с 1 удар свали млад , здрав , боксьор , ако беше натиснал малко така да му влиза в клинч със серии щеше да го довърши. Всеки може да загуби в даден спорт особено в бойните спортове гаранция няма на 100%. Тези които мислят , че мачът е уговорен , не разбират от бокс и са комплексари. Това да не Ви е боксов мач преди 150 години , Вие имате ли си на представа колко хора участват в такава организация на такъв мач , що за идиот трябва да си да мислиш , че мачът е уговорен . Вие сами видяхте , че Джошуа го свали на земята и този нокдаун можеше да се превърне в нокаут каква е гаранцията като ударът беше много силен , направо му обърна главата на Анди , но стана и продължи на пред. Джош