Last news in Fakti

4 Юни, 2019 01:00 4 882 18

Руис: Посвещавам успеха на всички пълни хора

  • руис-
  • десерт-
  • тегло-
  • успех-
  • световен шампион-
  • бокс-
  • джошуа

Новият световен шампион обича да хапва десерти преди мачовете си

Руис: Посвещавам успеха на всички пълни хора - 1
Снимка: instagram

Новият крал на тежката категория Анди Руис младши се превърна в идол на милиони след изненадващия успех над Антъни Джошуа в “Медисън Скуеър Гардън”. Мексиканецът, който вече е носител на поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO, написа вдъхновяващ пост в социалните мрежи, като задочно даде отговор на всички, които го подценяваха преди сблъсъка и се подиграваха с външността му.

“След като никой от тежката категория не искаше този мач, то защо аз да не вярвам в себе си? Победата си в този мач посвещавам на всички като мен, които са смятани за аутсайдери, само заради теглото”, написа познатия с прозвището Разрушителя боксьор.

На една от пресконференциите преди мача с Джошуа Руис се появи с десертно блокче от популярна марка. Всички решиха, че той има рекламен договор, но се оказа, че той просто е фен на изделието и яде винаги преди мач поне по едно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тупан

    14 4 Отговор
    Браво бе пич!!! И аз преборих анорексията.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Андрей Найденов

    9 11 Отговор
    Ако този неприличаш на нищо,най-малко на атлет мексиканец успее в ЧЕСТЕН двубой не само да победи а даже и да нокаутира Антъни Джошуа мисля, че е време да почна да вярвам в Дядо Мраз и Снежанка!
  • 7 Иванов

    12 2 Отговор
    Дано Руис върне и Уайлдър в джунглата, да скача по дърветата, като Джошуа!
  • 8 Мазното гоше

    3 11 Отговор
    Тоз дебелият плужек ако знае какъв бой го чака,този път истински
  • 9 Али Баба

    11 7 Отговор
    Какво се палите не разбирам,толкова ли сте задръстени.Мача предварително е с договорен реванш!-Значи, Джошуа пада ,разпределят се някакви милиони на полуграмотни запалени залагачи. Втория мач, Джошуа си връща коланите, плюс още милиони.Това е! Уговарят си мачовете,прибират си милионите ,а вие се палите ли палите?!

    Коментиран от #10

  • 10 баба Алиенде

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Али Баба":

    Прибират пари прим. Демек пари при пари отиват.
  • 11 Божкеййй6767

    8 6 Отговор
    Когато имаш сърце.Когато знаеш защо си на ринга.Когато не те е страх от съперника.Когато знаеш и си убеден във собствените възможности.Килцата са подробност......СУПЕР СИ ПИЧ И УСПЕХ ВЪВ РЕВАНША........а за нашия шут:Пулев гледай и се учи внимателно??
  • 12 AJ MT MA

    2 5 Отговор
    До повечето над мен,да не Ви цитирам един по един,че не заслужавате нужното внимание:
    не Ви ли е срам в 21 век да горите в подобен расизъм?!
    какви са тези маймуни,дървета и джунгли който са ви в устите!?
    това,че човек без никаква физика /явно подобно на Вас шкембелии/ е извадил късмета да го подценят и е получил своите пет минути слава не значи нищо.Просто момчето няма потенциала за да задържи титлата,не разполага нито с физиката нито с опита за това.Да,въздух имаше-не може да се отрече,но честно казано не го виждам в реванша.Не знам защо Джошоа /който е невероятен атлет/ игра с 10% от потенциала си,но съм убеден,че на реванша ще го видим на 100% и тогава тежко му на пълното момче!!!

    Коментиран от #13, #18

  • 13 Божкейййй6767

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "AJ MT MA":

    Капацитет такъв какво значи тук физиката на Джошуа след като изглежда го бяха предозирали.Пълничкия имаше куража да се изправи/да за пари/и да победи.А дали ще е 5 минути славата му или повече ти не го мисли него.Виж нашия Пулев с неговатъ физика/щом наблягаш на нея/какъв е шутко....Капацитет?!

    Коментиран от #14, #16

  • 14 Aj MT MA

    2 4 Отговор

    До коментар #13 от "Божкейййй6767":

    Пич...не слагай "Пулев" и "физика" в едно изречение,не е уместно просто!!!
    И всички правите една и съща грешка-Руис не си взе неговото,дадоха му го-разликата е огромна!!!Да бърз е пича,има сърце-но за съжаление там свършва всичко. Остава ни да чакаме реванша-там ще видим кой крив,кой прав капацитет е :)
    П.п. не мога да разбера защо като видите човек,атлет с развита физика и веднага му лепвате епитета "назобан" !?!
    Да има и такива,но има и хора който са вложили много труд,дисциплина,усилия в диети и т.н.
    Самия аз тренирам усилено и натурално без каквито и да е стимуланти и адски се дразня когато някой мързел ми каже,че съм "назобен" при положение,че хвърлям много усилия в тренировки и хранителен режим-неща който въпросния мързел няма топките и волята да спазва.
  • 15 stukar

    2 1 Отговор
    Не знам к'ви пари се разменят там, предполагам огромни и следователно уговорените мачове не са рядкост, но то и в ММА Рой Нелсън е дебел, но ги млати здраво- https://www.youtube.com/watch?v=sGlV1Hhlfyk
  • 16 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Божкейййй6767":

    Руис е много по-бръз от Джошуа. Качеството бързина е вродено, не се придобива с тренировки, както е при качествата сила и издържливост. Един по-бръз боксьор, дори и не много силен, ще направи Руис смешен, но Джошуа нямаше и няма никакъв шанс.
  • 17 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ВАЖНОТО Е КОЙ ЩЕ ПРИБЕРЕ ЗАЛОЗИТЕ !!! ПРЕДЛАГАМ БОКСОВИТЕ ФИНАЛИ ДА ПРОТИЧАТ НА СИМФОНИЧНА МУЗИКА : " ТА-ТА -ТА -ТААМ"!!
  • 18 Татко ти

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "AJ MT MA":

    Какъв късмет е,така наречения от теб-шкембелия,да прати 4 пъти в нокдаун световния шампион?Ако не беше гонга на третия рунд Джошуа отиваше на нокаут.Ако рефера не беше спрял боя Джошуа пак отиваше на нокаут.Мисля,че късмета беше с Джошуа,щото шкембелията му разцепи тимберицата от гръмотевици.Дълго ще се помни тоя бой,а Джошуа ще си има обеца на ухото,защото се беше помислил за велик,но Руис го приземи доста добре.