Last news in Fakti

11 Май, 2012 12:00 667 0

Венгер: Тази година ще сме трети

  • венгер-
  • арсенал-
  • уест бромич-
  • нюкясъл-
  • тотнъм
Венгер: Тази година ще сме трети - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Арсен Венгер вярва, че Арсенал ще си осигури място в Топ 3 на крайното класиране във Висшата лига на Англия след последния мач на тима за сезона в неделя срещу Уест Бромич Албиън, предаде БГНЕС.

"Артилеристите" в момента заемат третата позиция, но Тотнъм и Нюкасъл са съответно на една и две точки след тима на Венгер кръг преди края на кампанията. "Преди този мач ние сме на страхотна позиция и ако спечелим, ние нямаме нужда от нищо друго. Искаме да завършим сезона като трети", каза Венгер. "През дълги периоди този сезон съдбата ни не беше в нашите ръце, но сега не е така. Трябва да гледаме на този последен мач като възможност, такава, от която трябва да се възползваме", добави френският мениджър на лондончани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА