11 Юни, 2019 11:58 905 0

Хокейни фенове се млатиха на мач (ВИДЕО)

  • бостън-
  • хокей-
  • фенове-
  • меле-
  • бой-
  • бира-
  • финал

Единият от хулиганите поля другия с бира

Хокейни фенове се млатиха на мач (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Яко меле си спретнаха уж свои в агитката на бостънския хокеен отбор Брюинс. Докато на леда се играеше петият мач от финалната серия за Купа "Стенли" срещу Сейнт Луис Блус двама от бостънската агитка си размениха словесни закачки, завършили с неочаквано измиване на лицето на единия с чаша бира.

Двамата скочиха мигновено един срещу други и се затъркаляха надолу по редовете. Вдъхновени от тях и други двойки се хванаха за гушите, за да разрешат проблемите помежду си.

Агитката на Бостън Брюинс се слави като много агресивна заради преобладаващата войнствена ирландска част в нея и свързаната с този факт непрестанна жажда за алкохол и екшън.

Затова не е никак случайно, че в предишен мач през сезона в НХЛ първият подобен бой с юмруци на леда на новобранец на Брюинс бе отпразнуван шумно на трибуните с щастливи викове и поздрави лично от майка му и баща му под мощните овации и рев на цялата публика.

За статистиката: Брюинс загуби с 1:2 от Блус петия мач, но постигна 5:1 като гост в Сейнт Луис и изравни серията на 3:3. Решителният седми мач, който ще определи шампиона, е на 13 юни. в Бостън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА