Last news in Fakti

19 Юни, 2019 11:26 4 277 7

Изненада! Роналдо не е сред най-великите в Испания

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • пренебрежение-
  • примера дивисион-
  • величия-
  • класация

Ръководството на Примера дивисион пренебрегна португалеца в класация

Изненада! Роналдо не е сред най-великите в Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Спечелилият 15 трофея с екипа на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо изненадващо не попадна в списък за най-великите футболисти на Примера Дивисион. Миналото лято португалецът напусна "Сантяго Бернабеу" и подписа с италианския шампион Ювентус.

От официалната страница на Примера в социалната мрежа "Фейсбук" публикуваха снимка с 20 от най-големите имена в историята на испански елит и поискаха феновете да изберат кой е №1. Кристиано Роналдо обаче не попадна в този списък с играчи от настоящето и близкото минало.

Сред футболистите на снимката са Лионел Меси, Андрес Иниеста, Яго Аспас, Фернандо Торес, Роналдо - Феномена, Роналдиньо, Зинедин Зидан, Шави Ернандес, Раул, Давид Вия, Хуан Роман Рикелме, Самуел Ето'о и други, но липсва голмайстор №1 в историята на Реал.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анон

    8 3 Отговор
    Аспас???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванчо Петканчев

    21 3 Отговор
    Роналдо има място в най-добрите футболисти на Примера дивисион за всички времена.Нищо против Яго Аспас от Селта,но трябва още доста години да поиграе в Примера дивисион,да вкара поне толкова голове,колкото него и да спечели нещо.А колкото до предишния коментар, Роналдо много повече трофеи е спечелил,много повече голове е отбелязал и много повече рекорди е постигнал и подобрил и много повече пъти е изумявал хората с уменията си от Неймар.Неймар също е невероятен футболист,но цялата кариера няма да му стигне да постигне успехите на Роналдо.Така,че Роналдо заслужава мястото си повече от всеки друг в тази класация.
  • 4 Икво

    3 4 Отговор
    Значи казваш че заслужава да е там повече и от Меси който има повече титли,голове и мачове в ла лига от всички останали

    Коментиран от #6

  • 5 Ломбов

    1 0 Отговор
    РОНАЛДО Е НА НИВОТО НА МЕСИ И ЗИДАН, ДАЖЕ РАУЛ Е НА ПО-ДОЛНО НИВО. Давид вия е 2-3 нива надолу заедно с рикелме, ето, торес . . .
  • 6 Хубенов

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Икво":

    Ивко, колко трофея спечели Меси този сезон? Ако не знаеш аз ще ти кажа, 1. Роналдо има 3 финала с 3 купи и се сещам поне за 1 индивидуална награда. ТА, и в историята на испанското първенство има много повече отличия от всички взети заедно.

    Коментиран от #7

  • 7 Килан

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хубенов":

    братленка ходи се прегледай ,че нещо не ти е ок май .. Роналдо е най-добрия футболист на земята , но Меси е в цялата ГАЛАКТИКА хсхахахахаха филмари прости