21 Юни, 2019 10:57 902 0

Нов в ЦСКА: Левски не са ме търсили!

  • фабрини-
  • цска-
  • левски-
  • интерес-
  • оферта-
  • признание

Диего Фабрини, който бе спряган за Левски, заяви, че "сините" не са имали оферта за него

Новото попълнение на ЦСКА Диего Фабрини даде интервю, в което разкри, че от Левски никога не са имали оферта към него, както се твърдеше в Румъния, откъдето той дойде в тима на "армейците". Той сподели още впечатления от първите си дни в България.

"Чувствам се много добре в България, доста добре ми беше в първите дни в отбора. ЦСКА е най-добрият клуб в страната и съм щастлив, че съм част от него. Това е нов опит за мен и съм сигурен, че ще ми е много полезен. Имах много оферти, след като свърши миналият сезон, но мисля, че ЦСКА беше най-подходящата опция за кариерата ми в този момент", каза халфът.

"Не съм имал оферта от Левски, не е вярно това, което се писа", добави Фабрини пред "Тема Спорт".

"Все още нямам преки впечатления от българския футбол. Ще знам повече след първите ми няколко мача тук. Най-добрата ми страна е дриблирането. Ние сме силен отбор и трябва да дадем най-доброто от себе си във всяка среща, за да спечелим всички трофеи. Няма да бъде лесно, но можем да го постигнем", добави италианецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА