16 Май, 2012 11:17 651 0

Давид Луис готов за финала на Шампионската лига

  • давид луис-
  • футбол-
  • шампионска лига
Давид Луис готов за финала на Шампионската лига - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Давид Луис вече тренира пълноценно и ще може да вземе участие във финала на Шампионската лига между Челси и Байерн Мюнхен, разкри бранителят на лондончани, предаде БГНЕС.

Бразилският национал получи травма по време на полуфиналната среща от ФА къп срещу Тотнъм и от тогава не се е появявал в игра за "сините".

"Вчера тренирах пълноценно, вече не усещам никаква болка. Подготвям се добре и ще играя на финала. Благодаря на Бога, че ще мога да бъда част от нещо толкова голямо", сподели Луис. Това бе втората добра новина за мениджъра на Челси Роберто ди Матео, след като Гари Кейхил също обяви, че е възстановен и ще може да играе срещу Байерн. Ди Матео има сериозни проблеми със състава за финала, заради наказанията на Джон Тери, Бранислав Иванович, Рамирес и Раул Мейрелеш.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА