Last news in Fakti

29 Юни, 2019 09:50 1 604 0

Аржентина надви Венецуела, ще спори с Бразилия за финала на Копа Америка

  • аржентина-
  • венецуела-
  • бразилия-
  • футбол-
  • копа америка-
  • южна америка

Аржентина ще се изправи срещу домакина на турнира за място на финала

Аржентина надви Венецуела, ще спори с Бразилия за финала на Копа Америка - 1
Снимка: БГНЕС

Аржетина се класира за полуфиналите на Копа Америка, след като надделя с 2:0 над Венецуела. За място на финала "гаучосите" ще спорят с домакина на турнира - Бразилия, пише topsport.bg.

Успехът за тима на Лионел Скалони донесоха Лаутаро Мартинес (10) и Джовани ло Селсо (75).

Двубоят започна със силна игра от страна на аржентинците. В 3-ата минута удар на Агуеро бе избит от Фаринес.

Логичното се случи в 10-ата минута. Избита топка стигна до Агуеро, който нанесе удар по диагонал. Лаутаро Мартинес с пета технично отигра кълбото и направи вратаря на Венецуела безпомощен.

Двата тима поискаха по една дузпа, но съдията прецени, че няма основания да посочи бялата топка. Първо реферът използва ВАР при удар на Меси. След това венецуелците искаха игра с ръка на Фойт в наказателното поле.

До края на полувремето играчите продължиха да действат с прекомерна агресия и съдията Ролдан показа няколко жълти картона.

Аржентина започна по-добре и втората част. Мартинес нацели гредата след хубав пас на Леандро Паредес. В 64-та минута Фойт повали футболист на Венецуела в наказателното поле и реферът отново прибегна до ВАР, но въпреки това не посочи бялата точка.

Шест минути по-късно Мачис се оказа сам срещу Франко Армани, но вратарят на "гаучосите" успя да избие удара на нападателя.

Четвърт час преди края Фаринес допусна груба грешка, от която Аржентина се възползва и вкара втори гол. Стражът на Венецуела не успя да избие добре удар на Агуеро, а резервата Джовани ло Селсо притича и допринесе за 0:2.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА