Last news in Fakti

1 Юли, 2019 10:30 1 660 6

Треньорът на волейболните ни национали: Не сме отбор!

  • силвано пранди-
  • българия-
  • отбор-
  • волейбол-
  • сърбия-
  • треньор

Обещавам, че ще подобрим нашето представяне, заяви италианецът

Треньорът на волейболните ни национали: Не сме отбор! - 1
Снимка: БГНЕС

Ние за съжаление все още не сме отбор. Това заяви треньорът на националния отбор по волейбол на България Силвано Пранди след разгромната загуба от Сърбия с 0:3 гейма в последния мач от Лигата на нациите, игран в Пловдив.

"В първия гейм допуснахме важни грешки. Бяхме доста равностойни със съперника. Изгубихме гейма по тази причина. Както често става след загубен гейм по подобен начин, последва спад. Сърбия се възползва от това. Представянето на Сърбия на сервис бе впечатляващо и ние нямахме шансове", коментира селекционерът на България пред MAX Sport 1.

"Ние за съжаление все още не сме отбор. На това отдавам тези спадове. Когато чисто технически създадем компактност и увереност в нашата игра, това би ни позволило да се справим и в по-трудни ситуации, когато съперникът изпълнява силен сервис. А ние в момента изпитваме такава трудност - в ситуации, в които можеше да вземем трудни топки и да успеем да се измъкнем, не се получи. Това се случва в спорта", заяви още треньорът на волейболистите ни.

"За този мач бях избрал определени хора, които исках да го изиграят. Бях се спрял на определен състав и исках да го изкараме с него. Не бих искал да задълбаваме в този мач. Искам да благодаря на страхотната пловдивска публика, която ни оказа невероятна подкрепа и да поискаме извинение за лошото представяне. Обещавам, че ще подобрим нашето представяне", завърши италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Цецо

    7 0 Отговор
    След футбола, надолу тръгна и волейбола... :(
  • 3 Фактолог

    5 1 Отговор
    Да, прав е. Всички треньори владеят дранатургията съвъшенно. Имат си заучени фрази и пози за всяка ситуация. Например: "Дадохзаслучжена почивка на този или онзи след трудния сезон...(после) ...Не бяхме обигран отбор"?!?
  • 4 баце Ники

    3 1 Отговор
    Колко още години ще се "обиграва" отбора? И до кога най-добрите ни кадри ще стоят отстрани заради тъпотията във волейболната ни федерация.
  • 5 Иван

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Ти си гледай волейбола в Усрайна, тук не се обаждай.
  • 6 Гост

    0 0 Отговор
    Тия хора луди ли са да слагат италианец за треньор на националния отбор !!!??? Два пъти вече настъпват търмъка :)))