Last news in Fakti

4 Юли, 2019 15:55 1 673 0

Иска ли Барселона да продаде Коутиньо?

  • джорабчиан-
  • агент-
  • разговор-
  • преговори-
  • коутиньо-
  • барселона

Агентът на бразилеца заяви, че каталунците са отрекли информациите за предстоящ трансфер

Иска ли Барселона да продаде Коутиньо? - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона няма желание да продава Филипе Коутиньо през това лято, твърди агентът на бразилеца Киа Джорабчиан. Същевременно той опроверга и слуховете, че халфът вече се е разбрал с Пари Сен Жеремн, като заяви, че никой от френския клуб не е осъществявал контакт с него. В момента Коутиньо е с националния отбор на Бразилия, който достигна до финала на Копа Америка. В последно време се появиха информации, че Ливърпул също обмисля възможността да си върне Коутиньо. Вчера пък Sport обяви, че играчът е дал съгласието си да премине във френския шампион като част от сделката за Неймар.

"Преди няколко дни говорих с Пеп Сегура - спортният директор на Барселона. Той ми каза, че клубът не иска да продава Коутиньо през това лято, без значение какво друго ще се случи. Освен това не сме имали никакви контакти с ПСЖ", заяви Джорабчиан пред RMC Sport.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА