Last news in Fakti

5 Юли, 2019 15:31 1 709 0

Как премина кариерата на Маркизио в Зенит?

  • маркизио-
  • живот-
  • почивка-
  • контузия-
  • зенит-
  • договор
Как премина кариерата на Маркизио в Зенит? - 1
Снимка: БГНЕС

Зенит определено няма да запомни с добро престоя на италианеца Клаудио Маркизио в тима, пишат с ирония руските медии след разтрогването на договора му. Любимецът на феновете на Ювентус пристигна в Зенит през септември 2018-та със заплата от 3,5 милиона евро.

Той успя да изиграе едва 15 мача, в които отбеляза два гола. Извън терена обаче той беше далеч по-активен. За този период публикациите му в Инстаграм са цели 148, като някои от тях са доста вдъхновяващи. В тях 33-годишният футболист споделя елегантната си визия, философски размисли, кадри от красотите на Санкт Петербург, дори и просто как му е минал денят.

Историята с трансфера му показва колко важни са медицинските прегледи преди подписване на договор. Маркизио получава лекарска забрана да играе от докторите на Ювентус и в Зенит се съобразяват с нея. Така голяма част от договора му преминава просто в отиване на базата в 9 сутринта, малко физиотерапия и след това е бил свободен да прекарва времето си както намери за добре.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА