Last news in Fakti

6 Юли, 2019 11:56 1 187 0

Барса: Започваме преговори за Гризман

  • гризман-
  • барселона-
  • преговори-
  • атлетико мадрид-
  • бартомеу

"Направихме контакт с Атлетико Мадрид", призна президентът на каталунците Бартомеу

Барса: Започваме преговори за Гризман - 1
Снимка: БГНЕС

От Барселона за първи път потвърдиха, че водят преговори за трансфера на Антоан Гризман. От началото на месеца откупната му клауза е на стойност 120 млн. евро.

“Вчера направихме първи контакт с Атлетико Мадрид - потвърди президентът Джосеп Мария Бартомеу. - Нашият изпълнителен директор Оскар Грау имаше среща с техния Мигел Анхел Хил. Да, има интерес от нашата страна и по тази причина се видяхме с техния човек. Има вариант да платим клаузата или да се договорим за стандартен трансфер. Това не означава обаче, че той със сигурност ще дойде при нас. Имаме интерес, но съвсем друго е да твърдим, че той със сигурност ще играе за нас.”

Както е известно, преди година Гризман беше дал съгласието си да пристигне на “Камп Ноу”, но после се отметна и остана в Мадрид за още един сезон. По тази причина сега много от феновете на Барса са настроени против французина.

“Имало е и други такива случаи. И Тиери Анри, и Давид Вийя първоначално ни бяха казвали “не”, но година по-късно идваха при нас”, напомни Бартомеу.

Шефът на “блаугранас” не даде конкретен отговори дали клубът ще успее да се пребори и за Матайс де Лихт, който е най-близо до Ювентус. “Още преди време ви бях казал, че знам къде ще играе Де Лихт през следващия сезон. И сега няма да ви кажа, но знам. Има неща, които самите страни в преговорите трябва да си казват”, коментира президентът.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА