6 Юли, 2019 12:57 1 347 3

Ференцварош: Готови сме за Лудогорец

  • ребров-
  • лудогорец-
  • ференцварош-
  • подготовка-
  • шампионска лига-
  • квалификация

"Няма значение какви резултати постигнахме в контролите", заяви наставникът на тима - Сергей Ребров

Ференцварош: Готови сме за Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Tреньорът на Ференцварош - украинецът Сергей Ребров, коментира след последната контрола в Австрия, че в дните до първия мач с Лудогорец, тимът му ще е подготвен максимално. Унгарският шампион се справи с белгийския Мускрон, побеждавайки с 2:0.

"Щастлив съм, че завършихме втория лагер с победа (б.р. - първият бе в Словения). Играхме добре през първото полувреме с Мускрон, но тогава не можахме да отбележим, попречи ни и горещото време. След почивката вече наложихме волята си и вкарахме два хубави гола", каза Ребров.

"Опитахме се на много от позициите да играем с различни изпълнители, за да видим кой как би реагирал. В следващите няколко дни трябва да си донаучим уроците, за да сме готови напълно за Лудогорец и аз вярвам, че ще сме. Няма значение какви резултати постигнахме в контролите. Залогът в официалните мачове е съвсем различен", добави славният футболист на Динамо (Киев) и националния отбор на Украйна.

Първият мач Ференцварош - Лудогорец е идната сряда, 10 юли, от 21:00 часа в Будапеща. Реваншът на "Лудогорец Арена" в Разград е от 20:30 часа седмица по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан Василев

    2 1 Отговор
    1 мач:Според мен Ференцварош ще победят Лудогорец с 1:0.
    2 мач: Според мен Лудогорец ще победят Ференварош с 2:0 .
    Така , общия резултат в мачовете ще бъде 2:1 в полза на Лудогорец.
    Това е моята прогноза:)
  • 2 ахметчо

    0 0 Отговор
    първи мач 1:1
    втори мач 1:1
    продължения, дузпи победа за маджарите
  • 3 цЕсКи лЕсЕкА

    0 0 Отговор
    Една тройка искам да им нанижат на мамуните от делиормана!