Last news in Fakti

22 Май, 2012 15:49 1 359 1

Очакват ни 6 часа непрекъснат футбол по ТВ7

  • тв7-
  • непрекъснат футбол-
  • лудогорец-цска-
  • левски-светкавица-
  • литекс-локомотив пловдив-
  • герена-
  • българия

Утре, 23 май, TВ7 ще закрие футболния шампионат на България с шест часа футбол пряко в ефира на телевизията. Черешката на тортата е директното излъчване на мача на сезона Лудогорец - ЦСКА от 20:00. Студиото преди него стартира от 19:30, а водещ в софийското студио на телевизията ще е Миляна Велева с редактор Габриела Иванова. В Разград студиото ще води Деян Веселинов, който заедно с репортера Петър Стоянов ще събере най-интересните мнения от двата лагера. В екипа в Разград е и Мартин Томанов. Спортната редакция е подготвила редица интересни видеоматериали за пътя на двата клуба до шампионския мач и за битката между Иван Стоянов и Жуниор Мораес за голмайсторския приз.

TВ7 ще излъчи пряко още два мача в сряда. В 16:00 в комбинирано предаване зрителите ще видят Левски-Светкавица и Литекс-Локомотив Пловдив. Коментатор на мача на Герена е тежката артилерия на спортната журналистика Борис Касабов, който е водещ на спортно-коментарното шоу на TВ7 "Пред банята". На пистата ще действа репортерът Ивелина Николова. В Ловеч е екипът Стоян Янков и Иван Боянов. Двубоят е изключително важен и за двата тима, които все още имат шансове да извоюват място в Европа.

За първи път национална телевизия предава три мача в един и същи ден. За първи път феновете на футбола ще могат да видят мача за титлата във формат 16х9.

„Спортната редакция мобилизира ресурса си, за да предложим на зрителите и футболните фенове максимален брой гледни точки, най-добрата картина и безпристрастни коментари. Безспорно, това е един отличен телевизионен завършек на сезона", коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент "Спорт" в TВ7.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    utre shte padat chervenite .ludogorec shampion.