Last news in Fakti

22 Май, 2012 18:51 735 3

ЦСКА получи лиценз за евротурнирите

  • цска-
  • лиценз-
  • евротурнирите
ЦСКА получи лиценз за евротурнирите - 1
Снимка: БГНЕС

Вариант да се повтори лицензионната драма с ЦСКА от 2008 година няма. Това стана ясно след оповестеното днес решение на Лицензионната комисия към БФС.

Въпросната комисия потвърждава пред УЕФА, че задълженията на "червените" са в рамките на нормативната уредба и клубът има право да участва в Шампионската лига или Лига Европа.

И другите пет отбора, които кандидатестват за лиценз за евротурнирите, няма да бъдат спирани по административни причини, ако се класират. Това са Лудогорец, Левски, Черноморец, Литекс и Локо Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    ne zaslujavat licenz.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ...

    0 0 Отговор
    абе, ти ще кажеш, кой заслужава и кой не... от откраднатия лиценз 2008 до сега ЦСКА е строго следен от УЕФА, което значи , че всичко в клуба е изрядно и нито една перука не може да ни пореже, колкото и да им се иска на такива като теб!!!