Last news in Fakti

24 Май, 2012 13:25 24 523 27

Собствениците на ЦСКА по стъпките на Ганчев

  • цска-
  • ръководство-
  • борисов-
  • иванов-
  • ганчев-
  • бюджет-
  • селекция-
  • юноши-
  • лиценз-
  • младенов-
  • мораес
Собствениците на ЦСКА по стъпките на Ганчев - 1
Снимка БГНЕС

Исторически решения са били взети от ръководството на ЦСКА късно снощи след загубата на титлата в Разград. Собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов тръгват по стъпките на Гриша Ганчев. “Червените” босове нямат да вадят пари за лятна селекция.

Това обаче е най-малкото. Бюджетът за заплати ще бъде свит до неузнаваемост през следващия сезон, а най-скъпите футболисти ще бъдат продадени. Мораес е първият поставен на сергията, тъй като неговата месечна заплата е 70 000 лева. От следващия сезон ще се разчита само на юноши и на свободни агенти, чиято заплата обаче няма да надхвърля 15 000 лева месечно.
 
Нещо повече – настоящите собственици на ЦСКА правят всичко възможно, за да намерят купувач и да продадат акциите си.
 
“Ако не бъде намерен купувач, през есента ще играем само с юноши. Изобщо не можем и да си помисляме селекция от чужбина. Камо ли за привличането на по-качествени футболисти. Едва спасихме лиценза и в момента сме на нулата”, призна човек от ръководството на ЦСКА.
 
Според непотвърдена информация по време на снощния разговор “червените” босове са намалили цената на контролния пакет акции. Преди година те бяха готови да продадат клуба срещу 12 милиона евро. Сега сумата е доста по-ниска.

Днес или утре Димитър Борисов и Иво Иванов ще се срещнат със старши треньора Стойчо Младенов. Има голяма вероятност наставникът да напусне ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАДО

    5 0 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ЗА КУЦИ ОТБОРИ ДА ДАВАТ ПАРИ, НАПРАВО БГ НЯМА НУЖДА ОТ ПРОФЕСИНАЛЕН ФУТБОЛ ПАРИ НА ВЯТЪРА
  • 2 pacoran

    5 1 Отговор
    да да закриват БГ отборите и без тва за чеп за зеле не стават само пари им се дава и пи чупат стойки а са на дъното от години айде като неможете да играете и неискате марш на село да отглеждате зеленчуци и без тва нямат мозък за друго
  • 3 зеленчукопроизводител

    5 0 Отговор
    Ей, пройзводството на зеленчуци не е, проста работа!!!
  • 4 Бекъмчо

    6 1 Отговор
    Това е началото на края. Каквито са ни "бизнесмените" в България, такива са ни и отборите. Явно свършиха парите за препиране и от далавери и като опря да даване на свои пари - хайде чупката и друг да се охарчва. За футбол пък въобще не става дума...
  • 5 guest

    2 1 Отговор
    Футбол и бизнес от футбола се правят с постоянство. Така, че продавайте - ще спечелят всички. А пък вие продължавайте с далаверките. В България само те вървят.
  • 6 локо пд

    7 0 Отговор
    Футбол се играй с сърце,а не за пари.Едно време футболистите играха за тройка с гарнитура и 10 дни лятна подготовка на Велинград,а сега за тройка с манекенки и фолк дива и 30 бона заплата това не е футбол, а бизнес за пране на пари.И все пак честита купа на Лудогорец
  • 7 slavi

    3 2 Отговор
    Крайно време е да си вземат поука ,че има само един отбор
    ЛУДОГОРЕЦ
    другите да се учат от тях!Как се играе футбол.
  • 8 520 зендер

    1 3 Отговор
    Боже господи-какъв лудогорец бе момче кви пет лева.Преди година българия не бе чувала за това отборче.Но все пак-честито.От вашето отборче направих пачка със залозите си..
  • 9 до Слави

    0 1 Отговор
    Слави ти осъзнаваш ли каква глупост си написал? Ясно ли ти е, че с мутрите "стюарди", които ръгаха с ножове, може да се срещнеш и ти, жена ти,детето ти...? Мислиш ли, че разград е свободен или по-скоро е град на един робовладелец, който притежава и гащите, които носиш? Трябва да има малко радост в бедната душичка, за да си обича господаря си...Замисли се в какъв свят живеем. Всичко е въпрос на интереси!
  • 10 comment

    1 0 Отговор
    До предните двама умници. Не така момчета, много злоба Ви мори. Драхме Ви Централния Спортен Клуб на Аматьорите и сега от безсилна ярост дрънкате простотии. Отборче, ама изтепа рибата, а останалите "доайени" отнесоха камшик на голо. Не се излагайте, ами се научете да губите като мъже, с достойнство!
  • 11 ...

    0 0 Отговор
    ще разбереш за какво говоря, но може и да е късно... радвай се, сега ти е паднало....
  • 12 Иракли Иракли

    3 0 Отговор
    Браво на ЛУДОГОРЕЦ !
    ТРЯБВА НАЙ СЕТНЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ НАИСТИНА софия не е
    БЪЛГАРИЯ!
  • 13 ...

    0 0 Отговор
    Всеки сам може да види за какво става дума...
    аз лично за пръв път виждам такова нещо...
    страната на абсурдите сме и това е!

    http://www.youtube.com/watch?v=6CdAGO0vtwg&feature=youtu.be
  • 14 не-футболен запалянко

    0 0 Отговор
    В Бг футбола е направо абсурден.На някои "бизнесмени"тарикати парите свършват и те се чудят дали да продължават да имат клубове само за престиж.Като се започне от "голямата перука" и се стигне до показания по-долу видеозапис.
  • 15 Не е честно

    1 1 Отговор
    собствениците на ЦСКА ми бъркат в здравето .. честно !!! Продадоха Иван Иванов, Иван Стоянов, Тимонов .. и още много други още през първия им сезон и се напълниха с пари, 2 поредни години отбора игра в Лига Европа и от там взеха пари .. пресен е спомена за продажбите на най-добрия играч - Янис Зику за над 2 млн .. Платини, Спас Делев, Грегъри Нелсън ... и сега пак ще продават половината отбор, не ставаме за нищо, вече симпатизирам на Лудогорец, какво тия ми продават играчите през 6 месеца .. да се махат, никой не ги иска .. смешниците, само продават .. и взимат свободни агенти и после и тях ги продават и така .. правят мнооого пари от тоя отбор, а не влагат и стотинка !!!
  • 16 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    da zakriat smeshniat odbor cfka sredec.ludogorec im pokazaha kak se igrae .
  • 17 520 zender

    0 1 Отговор
    ВИП-Стига не се напрягай че Левски едвам влязоха в тройката и бих казал че това е абсурдно с оглед на синята игра напоследък.10-При мен злоба няма-не съм цесекар.Казвам какво спечелих от лудогорец но като човек който всеки ден се занимава с футбол мога да ти кажа примерно къде ще бъде лудогорец в Европа.ДАНО ДА БИЕ ВСИЧКИ НАРЕД.Но статистиката пич го отрича и аз ще й се доверя..Иракли-Пич-на едни години сме долу горе-колко пъти лудогорец са ставали шампиони и колко ЦСКА и Левски.Футбола в БГ е трагичен -зная но не Лудогорец ще ни представя където и да е.Нито традиции и нито пък каквато и да е подготовка имат.Ще се убедиш лично.Дано не излязат срущу Базел примерно...Да попитам Литекс колко титли имат като не са столичен отбор примерно.Повтарям-футбола в тая страна умря отдавна-останаха високите заплати татуировките скъпите коли и скъпите к..ви в скъпите заведения както и такива поп-фолк овци като Преслава и компания.Съжалявам за тия дето не ме разбират-слушам само хаус и техно независимо че съм собственик на бумер.

    Коментиран от #25

  • 18 520 zender

    1 0 Отговор
    Междо другото допивайки си бих попитал всички защо Мораес получава 70 000лева.Каква подяволите е тая свръх заплата и заслужава ли я този ТЕХНИЧАР след като нищо не направи в решаващия мач.Аз ако съм шеф на тоя отбор ще го наритам след мача.Сигурно всички цесекари сега ще ме погнат но за какво.Победихте ли-Не-ЩО-Еми щото мал шанс..Че кой го грее това бе наивници..Или победа или нищо-средно положение няма.Ще кажете ама равен...еми нанай равен...а сега останете си на второ място пък зендера ги спипа на първо полувреме със 300 залог и си пита шпица.Пък вие унивайте че имате амнайси греди и не изравнихте-Балъци...
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гост

    0 0 Отговор
    @ тоти ти хубаво си научил буквите, сега остава и правописа. Думи като: данеси, научисе, кирелица, компитентен и мозакатиспира не съществуват. След препинателните знаци се оставя интервал.
  • 21 Специалист

    0 1 Отговор
    Най-после нещата в българския футбол започват да си идват на мястото. Там, където няма естествен подбор а само далавери няма и развитие. Крайно време е да видим и български футбол. Между другото и прекалено голямо внимание отделяме на корумпирания професионален футбол, вместо да се обърнем към масовия спорт, от който идват попълнения за професионалния.
  • 22 BURGLAR4E

    2 1 Отговор
    slab narod,slaba durjava...slab futbol,egati i zagybenata strana
  • 23 CHANEV

    0 1 Отговор
    Хах какви са тези Лудогорец все едно както влезна Суонзи в първата лига на Англия и да беше взел титлата само в БГ стават тези мизерий до миналата година никой не беше чувал за тези статисти и тази година ще ми стават шампиони аре бегай всеки разбра че Домувчиев купи шампионата и това ще им е в следващите 10 години няма да земат нищо а когато някои отбор направи по големи успехи от ЦСКА и когато излезнат някви футболисти като Стилян Петров Бербатов Мартин Петров Стойчков Хасан да се казвам ЦСКА са номер 1 и ще си останат до края така.!!
  • 24 toti

    0 0 Отговор
    ti xubavo zabele6ki pravi6, no koi si.
  • 25 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "520 zender":

    @17 kakv o znachi edvam vliazoha v troikata?poslednite machove biat nared i nai vajnoto nabiha go na chorbite.ti zashto se imash za AL Kapone?piesh i zalagash i nai smeshnoto prvish si truda dani informirash.imam dosta oppit s hazarta ne zashtoto sam komarjia a zashtoto izvestno vreme me hraneshe po druga linia i shte ti kaja po dobre se spasiavai dokato mojesh che niakoi den shte odnese niakoi tvoeto BMW zashtoto samo to shte ti e ostanalo sled poredniat zalog.ama ti si znaesh ,shtom se radvash na pechalbi ot po 500lv.
  • 26 oti

    0 0 Отговор
    chanev ma4a si be6e realan , a 4e cska igraha grub za6to nekazva6 ni6to . cska naistina e golqm otbor no e v istoriqta , domus4iev dali e kupil ma4a? ne se znae, no napravi takava baza 4e neznam dali nqkoi drug e pravil takova ne6to za otborasi.
  • 27 логобот

    0 0 Отговор
    на снимката като жоро илиев на ма4а на локомотив ако си я спомняте.добра тарговийка става в бг парвенствата