Last news in Fakti

26 Юли, 2019 11:29 1 312 1

Стойчо Стоев: Футболистите да се замислят

  • стоев-
  • лудогорец-
  • валур-
  • лига европа-
  • равенство-
  • недоволство

"Валур имаха два удара и единият влезе", разгневи се специалистът

Стойчо Стоев: Футболистите да се замислят - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не бе доволен от своите играчи след равенството 1:1 като гост на Валур. Разградчани бяха тотален господар на терена, но пропиляха куп положения, а изравнителният гол падна в добавеното време.

"Няма как да съм доволен. Имаха два удара и единият влезе. Общо взето и с Ференцварош беше така - три удара и три гола. Изпуснахме много. Започнахме да играем, като ни вкараха гола. Да, може и да е бил случаен техния гол. Бяхме основно в тяхната половина. Няма спор, че сме по-добрият отбор", започна Стоев.

"Изпускаме много ситуации. Постоянно работим върху това. Не мога да гадая защо не се получава. Доста са компонентите, когато стигнеш до голова ситуация и не я реализираш. Трябва футболистите сериозно да се замислят. Този противник не е такава класа, но по-нататък не се знае. Проблемът ни е, че много малко използваме фланговете. Там имаме футболисти с бързина, техника и скорост. Все още използваме ширината на терена и пасове през центъра. Има ситуации, в които атаката трябва да се развие по фланга, за да има успеваемост", допълни треньорът на Лудогорец.

"Всеки един футболист ще получи необходимото игрово време. Затова ми трябват конкурентоспособни футболисти. Вандерсон не е в оптималното си състояние, но ще придобие необходимия игрови опит, за да се чувства спокойно на терена. Нека не говорим за твърди фаворити. На терена е съвсем различно. В европейския футбол отборите не могат да се разделят на фаворити. 1:1 е предимство за нас, но очаквам много повече от отбора", завърши Стоев.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смешника

    1 1 Отговор
    Стойчо, липсват им въображение и комбинативно мислене, пред вратата на противника! Ако излезе сам срещу вратаря, губи концентрация и рита, за да се оттърве от топката! Къде ви е футболната школа, да ги учите на футбол, а не само на физкултура? По цял мач бягат за здраве и си подават топката, и като трябва да уцелят вратата, ритат на м...си...у п...та! Чак ме е яд да гледам футбол, отвратих се последните години от този прекрасен спорт!