Last news in Fakti

29 Юли, 2019 12:26 1 967 1

Ботев Пловдив гони един от най-скъпоплатените си футболисти

  • перейра-
  • ботев пловдив-
  • гонене-
  • заплата-
  • контузия

Пловдивчани ще се опитат да разкарат Джонатан Перейра

Ботев Пловдив гони един от най-скъпоплатените си футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Пловдив) ще опита да се отърве от един от най-скъпоплатените си футболисти. Става дума за бразилеца Джонатан Перейра, който от доста време е контузен, пише „Меридиан Мач“.

Все още не е ясно, кога защитникът ще се завърне на терена. Той има травма в корема, а лекарите спорят как да бъде лекувана тя. Родните доктори настояват, че Перейра трябва да претърпи операция, а в Белгия са му назначили медикаментозно лечение.

Така или иначе Джонатан не играе за Ботев, а договорът му изтича в края на сезона. Шефовете ще направят всичко по силите си, за да разтрогнат контракта на бранителя по взаимно съгласие в най-скоро време.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо73канар

    1 0 Отговор
    А договорите на мултака от секирово, на Зафиров и Йотков кога ще бъдат разтрогнати ???