Last news in Fakti

7 Август, 2019 05:14 2 106 0

Ювентус с план как да привлече Погба

  • погба-
  • план-
  • размяна-
  • манджукич-
  • матюиди-
  • манчестър юнайтед-
  • ювентус

"Старата госпожа" предлага на Юнайтед Манджукич и Матюиди като част от сделката за французина

Ювентус с план как да привлече Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Суперагентът Мино Райола е имал среща с шефовете на Ювентус Фабио Паратичи и Павел Недвед. Тримата са се събрали в Лондон, за да изготвят план за трансфера на Пол Погба в посока Торино, пише “Тутоспорт”.

Французинът е желан и от Реал Мадрид, но за момента “Белият балет” не може да се разбере с “Червените дяволи” за цената на халфа. От Юве следят внимателно ситуацията и междувременно подготвят своя оферта за Погба, който не отхвърля възможността отново да облече черно-белия екип.

От Ювентус са готови да предложат на Юнайтед Марио Манджукич и Блес Матюиди като част от сделката за френския национал. Вариант беше и Пауло Дибала, но по всичко личи, че аржентинецът не желае да премине на “Олд Трафорд”.

Големият проблем обаче е, че англичаните не желаят да правят бартер, а настояват да получат сумата от 150 милиона паунда за да се разделят с Погба. Те вече отхвърлиха предложение на Реал, което включваше Хамес Родригес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА