6 Август, 2019 14:57 2 110 8

Еспаньол се стресна от феновете на ЦСКА

  • еспаньол-
  • цска-
  • фенове-
  • стряскане-
  • лига европа-
  • зоря луганск

Испанските медии отбелязват, че Еспаньол може да се озове в доста враждебна обстановка

Еспаньол се стресна от феновете на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Едно от най-реномираните испански издания "AS" обърна специално внимание на жребия в Лига Европа, и по-конкретно на евентуалния съперник на Еспаньол.

Каталунският тим играе с Люцерн в трети предварителен кръг на втория по сила европейски клубен турнир, а ако го отстрани, следва битка с родния ЦСКА или Зоря (Луганск).

По този повод в статията си "АS" отбелязва, че "армейците" притежават стадион от 22 хиляди зрители, които биха могли да създадат доста враждебна за Еспаньол среда.

"ЦСКА София е исторически клуб в своята страна, носител на 31 титли, 11 купи и четири Суперкупи. Със стадион от 22 500 зрители Еспаньол би могъл да се озове в доста враждебна обстановка, ако се стигне до сблъсък с този тим. За да се случи обаче, българският отбор трябва да победи украинския Зоря Луганск", пише "AS".

Всъщност, ЦСКА няма как да приеме испанския тим на "Българска армия", тъй като стадионът към момента не разполага с лиценз за срещи от подобен ранг. Това от своя страна означава, че "червените" биха играли евентуален мач с каталунците на "Васил Левски", което би ги стреснало допълнително, тъй като съоръжението е с капацитет от 43 хиляди души.

Иначе в материала си испанските колеги отбелязват, че в исторически план ЦСКА притежава 11 купи на България, които всъщност са 20 на брой.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛИТЕКС

    8 16 Отговор
    КО..?НЕ..!

    Коментиран от #2

  • 2 Боне крайненеца

    15 5 Отговор

    До коментар #1 от "ЛИТЕКС":

    МУУУУУ! И догодина ТАКА!
  • 3 ХА ХА ХА

    6 15 Отговор
    ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА, ЩО ЛЪЖИТЕ ХОРАТА, ЧЕ ЛИТЕКС Е ЦСКА БЕ ЛУМПЕНИ ? ТИТЛИ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН СА ВИЖДАЛИ !
  • 4 Sofia

    3 2 Отговор
    да така беше
  • 5 SOFIA

    16 4 Отговор
    Обаче на подуенци им е много неприятно, че хората се изказват така за отбора от Борисовата Градина. Мъчат се нещо да омаловажат, ама винаги западните медии се изкават ласкаво за червените, а за сините има само..."Ел Дебил", "Еуроидиотс"... Последното им изпълнение с някакъв анонимен кипърски отбор беше такъв резил... Затова им остана само анонимно по-форумите да си блещят глупостите, които никой не отразява и на които никой не се връзва.


    ЦСКА Е НАЙ-ВАЖНИЯ И ЗНАЧИМ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. ДРУГИТЕ ИЗПИТВАТ КОМПЛЕКСИ И ТОВА СИ ЛИЧИ В КОМЕНТАРИТЕ ИМ ПОД СТАТИИТЕ ЗА НАЙ-ЗНАЧИМИЯ ОТБОР В НАШАТА СТРАНА. АКО НЕ ИМ ПУКАШЕ НЯМАШЕ ДА КОМЕНТИРАТ, КАКТО Е ПОД СТАТИИТЕ ЗА ЛУДОГОРЕЦ НАПРИМЕР.
  • 6 Варна

    15 3 Отговор
    SOFIA, ясно, точно и правилно си написал коментара си! Това им е жалкия черен животец на приматите от квартал Подуяне - 100г.нито един успех и мнооого злоба в душичките им... Живи и здрави!
  • 7 Варна 202

    2 0 Отговор
    Ааа имат и ударници, които ходят да бият и режат фенове по поръчка на Дан. БОР., като допълнителна работа ги водят на стадионите. Водачи на Ултрас културата в дивия изток. Вкараха и гол на Челси. Спартак вкара на Манчестер 50 години преди тях, но все пак са от Варна, не шопиленд, та не се споменава изобщо.
  • 8 JoJo

    3 8 Отговор
    От къде са й тия титли на Литекс-София? Нещо не ги видях да ги има на сайта на УЕФА.. големи палячовци са тия свинете от Ловеч.. ей страшни продажници... кога падаха с по 8:0 в Ловеч рИваха , а гледай ги сега подкрепят същия този ловешки отбор.. хахаха това ли са ви успехите бе смешковци... ХаХаХа ..