Last news in Fakti

8 Август, 2019 15:02 1 877 5

Левски представи новия си спортен директор

  • колев-
  • петков-
  • спортен директор-
  • неделев-
  • димитров-
  • левски-
  • представяне-
  • интерес

„Искам ясно да заявя, че Левски има интерес към Тодор Неделев и Кристиян Димитров", разкри Павел Колев

Левски представи новия си спортен директор - 1
Снимка: БГНЕС

Новият спортен директор на Левски Ивайло Петков даде първата си пресконференция, откакто е назначен на поста в средата на юни. Той призна, че селекцията на „сините“ не е приключила и ще бъдат привлечени още двама играчи.

"След разговори с ръководството решихме, че Левски има нужда от още двама играчи. Ще привлечем футболисти на определени постове. Ще ни трябва време, за да сглобим силен отбор. Вече се вижда, че Левски има различен облик", заяви Петков.

Той коментира и притесненията на феновете, че е бивш футболист на Литекс. Както е известно, привържениците на Левски приемат, че елитният ЦСКА всъщност е Литекс заради сливанията, които бяха извършени през лятото на 2016 г.

„Не съм играл в Левски, но съм професионалист. И в Дунав не съм играл, но и там работих два сезона. Аз имах два престоя като играч на Литекс, единствено като футболист, до там приключват отношенията ми с ловешкия клуб. Четох доста неща, кой бил сърдит… Бил съм играч на Литекс, не съм бил търсен там, не съм работил след това в Литекс. В Левски съм да работя, защото съм професионалист, виждам голяма перспектива в този отбор и искам да се върне там, където му е мястото”, коментира спортният директор на „сините“.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев също участва в първата официална пресконференция на Ивайло Петков. Колев направи любопитни разкрития относно интерес към двама национали и относно трансферната политика на клуба в предишните години.

„Искам ясно да заявя, че Левски има интерес към Тодор Неделев и Кристиян Димитров. Водени са разговори, но на този етап няма нищо конкретно. Нормално е да искаме най-добрите футболисти в България. Номер осем е свободен в Левски и на този пост търсим играчи. Не очаквайте, че още утре ще успеем да привлечем Неделев и Димитров. Това няма как да се случи. Ще бъде много трудно. Минаха времената, когато грандовете взимаха лесно играчи", заяви Колев.

"Желанието ни е да направим сериозни промени. През последните 10 години Левски е взел 200 играчи. Само 7 от тези футболисти са напуснали клуба с трансферна сума. Това ще ви даде ясен отговор как е правена трансферната политика и защо Левски се намира в подобно състояние. Грешки се допускат, но ние се стараем да ги намалим до минимум", заяви Колев.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 11ап

    4 5 Отговор
    ,,където му е мястото" - там където е в момента АУТ от Европа!
  • 2 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    АКО ФУТБОЛИСТИТЕ В ЕДИН ОТБОР СА АКЦИОНЕРИ /ТОЧНО ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ / И ВЗЕМАТ ПРЕМИИ СЪОБРАЗНО АКЦИИТЕ СИ - ФУТБОЛЪТ ЩЕ "ПРОГРЕСИРА " ДО ЖЕЛАНИЕТО НА БИРО-ФЕНОВЕТЕ !!!
  • 3 Наблюдател

    3 2 Отговор
    Левски е гранд , но много дребен - можеш да го видиш само с микроскоп .
  • 4 дончев

    2 2 Отговор
    Левски е най добре представилия се български отбор в лига европа.. 1/4 финал през 2006 това са фактите колкото и да не се харесват на някой . на знам другите български отбори като са нещо повече що не постигнаха нещо повече? искрено пожелавам на тере софия , локомотив пловдив и лудогорец да надминат левски в лига европа
  • 5 гост

    1 1 Отговор
    Развали Дунав сега е ред и на Левски