Last news in Fakti

15 Август, 2019 09:35 1 957 0

Клоп отново колоритен, оприличи Адриан на култов филмов герой

  • ливърпул-
  • грабна-
  • суперкупата на европа-
  • челси-
  • клоп-
  • адриан е като роки

Германският специалист беше изключително щастлив след инфарктния финал за Суперкупата на Европа с Челси

Клоп отново колоритен, оприличи Адриан на култов филмов герой - 1
Източник: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп демонстрира отлично настроение след победата над Челси във финала за Суперкупата на Европа с дузпи. Клоп в типичния за него стил сравни вратаря на Ливърпул Адриан дел Кастийо с емблематичния герой на Силвестър Сталоун - Роки Балбоа.

''Мачът беше труден и за двата отбора. Важното беше да победим и ние го направихме. Никой на стадиона не искаше да се стига до продължения, това беше убийствено. Не съм сигурен дали имаше дузпа за Челси, но сега това не е от значение”, коментира след мача щастливият германец.

''Започнахме добре, след което за известно време изгубихме ритъм. Можем още да си поговорим за футбол, но вече е късно. Трябваше да се преборим за победата и момчетата я постигнаха”, каза още наставникът на “червените'', сподели той.

''Aдриан? Каква история само! Не мисля, че той има много трофеи в кариерата си, затова за него този мач беше изключително вълнуващ. Много се радвам, защото той направи страхотни спасявания'', похвали вратаря си Клоп. След това Клоп извика в микрофона: “Адриан.. като Роки е!”


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА